Kako ćeš da objasniš sinu da ima samo mamu? Marija Šerifović dala odgovor koji su svi čekali

Kako ćeš da objasniš sinu da ima samo mamu? Marija Šerifović dala odgovor koji su svi čekali

Autor: | 06/03/2024

1

Od trenutka kada se rodio, sin Marije Šerifović ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Mario je rođen uz pomoć surogat-majke, u Americi

Edvin Kalić

 

Pop zvezda toliko se dobro snalazi u ulozi majke da skoro svakog dana na društvenim mrežama dokumentuje dogodovštine sa bebom.

Otkako je dečak ušao u njen život, sve se promenilo, naravno nabolje, a od sina se odvaja samo kad baš mora.

Marija Šerifović o majčinstvu

Marija je za hrvatske medije otkrila neke nove detalje o bebi. Najpre je istakla da je veoma izazovno balansirati između majčinstva i karijere. 

- Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo, mnogo je i ličnih izazova. No, ne žalim se, uživam u svakoj sekundi - rekla je Marija.

Pročitajte: Katolik ili pravoslavac - Marija i Verica Šerifović u žestokoj svađi oko Mariove veroispovesti VIDEO

Otkrila je i da li se ponekad zapita kako će Mario reagovati kada shvati da odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima u odnosu na tradicionalna poimanja:

Instagram/serifovic

 
 

- Kada za to dođe vreme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi.

Na pitanje da li je danas teško biti samohrana majka i kako reaguje na savete i predloge nepoznatih osoba na društvenim mrežama, Marija je imala spreman odgovor:

- Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratilaca. Moram priznati, bilo je i praktičnih saveta koje sam primenila. Oduvek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada.

Pročitajte: Marija Šerifović napadnuta - Štetiš bebi, baci to!

Marija je na kraju priznala da je dolaskom sina ispunila svoj najveći san.

- Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno - završila je pop zvezda za hrvatski Story.

Instagram/serifovic

 

 

Komentari (1)

Loading
Pter 22:18 06.03.2024
Odgovori

Lako ces ti surogatu objasniti da dete nema oca ali kako ces objasniti da ga ti nisi rodila vec si ga nasla u kutiji surogatu jadni pa tjesis sebe da si se ostvarila kao majka a ko zna pod kojom čergom si ti nadjena

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti