Anđela Jovanović stigla u sud, šta ju je sačekalo ispred zgrade? Glumica u stanju šoka, a Lečić...

Anđela Jovanović stigla u sud, šta ju je sačekalo ispred zgrade? Glumica u stanju šoka, a Lečić...

Autor: | 06/03/2024

0

Anđela Jovanović na sudu

Branislav Lečić tužio je koleginicu Anđelu Jovanović zbog, kako je naveo, „uskraćivanja prava na rad”.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Lečić je tužio Anđelu jer je odbila da se nađe s njim u istoj sceni serije „Radio Mileva”, i traži da mu isplati 300.000 dinara „za povredu časti i ugleda”.

Ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić stigla je jutros u beogradski Prvi osnovni sud vidno raspoložena i spremna da se bori za pravdu. 

Ispred zgrade su je sačekale brojne koleginice koje su došle da joj pruže podršku.

Pročitajte: Nisam je dodirivao, to je rediteljska provera - Lečić do detalja opisao šta je radio sa Anđelom, pa pomenuo Gagija i Branku

Miona Marković, Mirjana Karanović, Maša Dakić, Anđelka Prpić, Tamara Krcunović, Iva Ilinčič, Milena Radulović, Nina Janković i druge.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Antonio Ahel/ATAImages

 
 

Kada je Anđela stigla u sud, kolege su je pozdravile gromoglasnim aplauzom.

Nakon što je slučaj Lečić–Jovanović odjeknuo u javnosti, Anđeli je među prvima podršku pružila koleginica Milena Radulović.

„Podrška, Anđela! Zato što, nevezano samo za slučaj koji je odjeknuo, ne postoji mlada glumica koja je radila sa Lečićem i nije imala situaciju koja bi se danas jasno i zakonski nazvala seksualnim uznemiravanjem. I to je celoj branši dobro poznato”, napisala je glumica na Instagramu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Lečić se na prvom ročištu nije pojavio, a naredno je zakazano tek za 30. septembar.

Podsetimo, Branislav je u popularnoj seriji trebalo da igra muškarca koji je lažno optužen za s*ksualno uznemiravanje. Umesto njega uloga je pripala Irfanu Mensuru

– Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – ispričala je Anđela za Blic, ne obrazlažući neprijatno iskustvo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još