Razdor u porodici Ražnatović zbog jedne žene: Veljko opsovao, Anastasija drži svoju stranu, sve se saznalo

Razdor u porodici Ražnatović zbog jedne žene: Veljko opsovao, Anastasija drži svoju stranu, sve se saznalo

Autor: | 04/03/2024

0

Veljko i Anastasija Ražnatović na suprotnim stranama

Mnoge poznate ličnosti, među kojima i Anastasija i Veljko Ražnatović, oglasile su se na svojim društvenim mrežama na temu festivala „Pesme za Evroviziju” i njegovih učesnika.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Gotovo da se cela estrada podelila u dva tabora.

S jedne strane, mnogi su dali svoj glas talentovanoj Breskvici, a sa druge, Teya Dora osvojila je srca mnogih slavnih ličnosti.

Osim članova žirija koji su većinski glasali za Teodoru, publika je slala poruke podrške, a čak 45.000 glasalo je za numeru „Gnezdo orlovo”.

Pročitajte: Šta joj bi da se oglasi? Anastasija Gudelj imala šta da kaže o pobednici Pesme za Evroviziju, a nikada nije komentarisala

Ipak, to nije bilo dovoljno da Breskvica postane naš predstavnik na Evroviziji, a odluka žirija bila je jasna i glasna - pesma „Ramonda” čuće se u Švedskoj.

Upravo za nju navijala je svim srcem Cecina ćerka Anastastija koja se povodom toga oglasila.

„Bravo, mačko, zaslužila si”, napisala je Anastasija Ražnatović na svom Storiju.

Suprotno Anastasijinom mišljenju, njen brat Veljko nije imao tako lepe reči za Teyu Doru, tako da smo imali prilike da vidimo kako brat i sestra žustro brane svoje strane.

Naime, Veljko Ražnatović je na „Pesmi za Evroviziju” navijao za Anđelu Ignjatović Breskvicu, dok je njegova sestra bodrila Teodoru. 

Veljko je zatim objavio video u kojem je izrazio nezadovoljstvo zbog toga što će Srbiju na Evroviziji u Malmeu predstavljati Teya Dora sa pesmom „Ramonda”.

- Lila ramonda... Je*ote... Strašno - rekao je u snimku koji možete videti ispod.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti