Šta joj bi da se oglasi? Anastasija Gudelj imala šta da kaže o pobednici Pesme za Evroviziju, a nikada nije komentarisala

Šta joj bi da se oglasi? Anastasija Gudelj imala šta da kaže o pobednici Pesme za Evroviziju, a nikada nije komentarisala

Autor: | 03/03/2024

0

Anastasija Gudelj dala komentar

Mnoge poznate ličnosti, među kojima i Anastasija Gudelj, oglasile su se na svojim društvenim mrežama na temu festivala “Pesme za Evroviziju” i njegovih učesnika.

Boško Karanović

 

Gotovo da se cela estrada podelila u dva tabora.

S jedne strane, mnogi su dali svoj glas talentovanoj Breskvici, a sa druge, Teya Dora osvojila je srca mnogih slavnih ličnosti.

Pročitajte: Marija se oglasila u vezi sa ispravnošću glasanja - Publika bila za Breskvicu, ovaj član žirija dao joj NULU

Osim članova žirija koji su većinski glasali za Teodoru, publika je slala poruke podrške, a čak 45.000 glasalo je za numeru “Gnezdo orlovo”.

Ipak, to nije bilo dovoljno da Breskvica postane naš predstavnik na Evroviziji, a odluka žirija bila je jasna i glasna - pesma ”Ramonda” čuće se u Švedskoj.

Antonio Ahel / ATA Images

 

Među poznatim izvođačima svoj komentar i sud dala je i Anastasija Ražnatović, koja se gotovo nikada nije oglašavala po pitanju takmičenja kao što su "Evrovizija" i "Beovizija".

Ovog puta za Teya Doru i njenu numeru Cecina naslednica imala je šta da kaže.

"Bravo, Mačko, zaslužila si", napisala je Anastasija Ražnatović na svom Storiju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel, Katarina Drajić / ATA Images

Pročitajte još