Anastasija i Veljko Ražnatović: Mi smo samo obična deca i radimo isto što i naši vršnjaci

Anastasija i Veljko Ražnatović: Mi smo samo obična deca i radimo isto što i naši vršnjaci

Autor: | 03/08/2015

0

Anastasija Ražnatović, kćerka naše najpopularnije pevačice Svetlane Ražnatović, sa dečkom Kostadinom Terzićem i bratom Veljkom uživa u odmoru na crnogorskom primorju. Popularna tinejdžerka odgovorila je na pitanje da li će zaseniti svoju poznatu majku.
- Pa mislim da je stvarno glupo govoriti o tome. Ja za početak i ne planiram da se bavim pevanjem, od toga sam odustala. Volim da pevam, ali neću se time baviti… Nisam ja za to, previše sam stidljiva. Naravno, drago mi je kada me porede sa mamom... I fizički i ovako - priznaje.

Teško je živeti u senci jakih i moćnih roditelja, ali ona to ne doživljava na taj način.

- Ja sam na sve to navikla, živim ceo život s tim da mi je majka poznata i popularna. To je za mene normalno. I sigurno ima i loših strana i ponekad je teško, ali ima mnogo više dobrih. Loše je jedino to što pritisak javnosti često osetimo i mi, jer se prati šta radimo. Non-stop smo pod lupom, stalno nam traže greške. Mi smo samo obična deca i radimo isto što rade i naši vršnjaci, ništa što nije normalno ili primereno našim godinama - iskrena je Anastasija.

Iako su mnogi mislili da će veza sa Kostadinom biti kratka, ispostavilo se da nije tako.
- Nas dvoje smo zajedno dve godine i super nam je. Kostadin je super i razumemo se u mnogim stvarima. Ne bih ni ušla u nešto što već u startu ne mislim da će trajati. Veljko i ja potpuno drugačije shvatamo veze. On je baš mnogo neozbiljan. Bukvalno ne zna šta će sa sobom. A ja smatram da bez razumevanja nema ništa. Naravno, još sam mlada da planiram brak, ali je bitno da nam je super zajedno - zaključuje.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Slične Vesti