Merjem Uzerli konačno srećna, objavila božanstvene vesti (video)

Merjem Uzerli konačno srećna, objavila božanstvene vesti (video)

Autor: | 09/07/2020

0

Glumica Merjem Uzerli posle svih životnih lomova konačno je srećna i nasmejana. Iako je šestogodišnja ćerka, koju sama odgaja, centar njenog sveta, zbog majčinstva je glumu stavila u drugi plan. Ali kako vreme polazi, Hurem je odlučila da okrene novi list. Merjem Uzerli, inače, živi u Berlinu i shvatila je da je pored glume sposobna za još jedan poslovni poduhvat ‒ uplovila je u preduzetničke vode.

Merjem je na svom „Instagramu“ objavila kratak video gde je otkrila da će sutra, 10. jula, u samom centru Berlina otvoriti prvu prodavnicu zdravih slatkiša. Kako i sama pati od insulinske rezistencije, u saradnji sa prijateljima i stručnim timom napravila je ukusne poslastice koje i ona sme da konzumira. Glumica Merjem Uzerli, od sada i preduzetnica, naglasila je da su svi proizvodi vegan i da jedva čeka da svi probaju ukusne i zdrave čokolade, džemove i bombone.

Pročitajte: Glumica Merjem Uzerli o paklu iz kojeg je izašla: Dobila sam nagradu za glumu, a iste večeri sam pokušala da se ubijem

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) дана 22. Јун 2020. у 6:41 PDT

‒ Desetog jula otvaram svoju prvu „Nosh Nosh“ prodavnicu u Berlinu. Reč je o ukusnim i veoma zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti celim svetom. Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mesto gde želimo da se osećate kao kod kuće i da uživate u slatkišima najvećeg kvaliteta. U ponudi su vegan čokoladice, džemovi, „kakao na kašiku“, makaronsi, najbolji na svetu sladoled, maslinovo ulje, kafa, čaj i još mnogo toga ‒ oduševljeno je napisala Merjem na svom profilu i pokazala kako izgleda enterijer njene prodavnice.

Pročitajte: Glumica Merjem Uzerli: Nisam na prodaju

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) дана 7. Јул 2020. у 10:54 PDT

Izgleda da glumica Merjem Uzerli baš uživa u preduzetničkim vodama, pa se mnogi pitaju da li će se ikada vratiti na male ekrane. Naime, od uloge Hurem u seriji „Sulejman veličanstveni“, Merjem nismo imali priliku da vidimo u nekom značajnijem projektu. Otkako je uspela da život dovede u normalu, izbori se sa depresijom i samostalno odgaja ćerku, glumica sve manje uživa pred kamerama. Ona radije putuje po svetu, učestvuje u konferencijama, bavi se modom i povremeno snimi nešto što joj se dopadne.

Ostaje da vidimo kako će se Merjem pokazati u ovom novom poslovnom poduhvatu zbog kojeg je neizmerno srećna i zadovoljna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) дана 25. Апр 2020. у 5:11 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti