Haljina koja je otkrila sve: Merjem Uzerli je zavodljiva sultanija i na festivalu u Kanu! (foto)

Haljina koja je otkrila sve: Merjem Uzerli je zavodljiva sultanija i na festivalu u Kanu! (foto)

Autor: | 15/05/2019

0

Glumica Merjem Uzerli, koja je svetsku popularnost stekla ulogom naprasite i zavodljive, ali vrlo odlučne i surove sultanije Hurem, prošetala je crvenim tepihom na otvaranju 72. Filmskog festivala u Kanu u kreaciji koja je malo toga ostavila mašti...

Haljina luksuznog brenda Esthere Maryline World, u pastelno plavoj boji neba ili pak mora, izrađena od materijala opšivenog sa stotinama Svarovski kristala, tako da podseća na morsku penu, potpuno je odgovarala lepoj sultaniji naglasivši njenu besprekornu put i sjajnu liniju.

https://www.instagram.com/p/BxdOqBaDv0X/

Haljina je u gornjem delu urađena kao korset, dok se donji deo u bogatim slapovima obavijao oko bokova i nogu, dajući utisak kao da izlazi iz vode.

Ipak, bilo je i onih koji su joj zamerili da se ispod haljine sve videlo i da je bila gotovo naga, jer je u jednom trenutku, zarad fotografisanja, pomerila nabore na zadnjem delu haljine!

https://www.instagram.com/p/BxebG-kISDv/

Nama se čini da je pored svih nude haljina koje smo mogli da vidimo do sada njena bila i te kako seksepilna, ali ne i vulgarna.

Turski mediji su je proglasili za preslobodnu i kreaciju koja otkriva i suviše, ali su komentari bili na strani lepe Merjem: "Ona je prelepa i u providnoj haljini!"

https://www.instagram.com/p/BxeanZ8oKEL/

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty