Ona je jedina Minimaksova ćerka, kažu da je očeva kopija, ovo je Ana danas

Ona je jedina Minimaksova ćerka, kažu da je očeva kopija, ovo je Ana danas

Autor: | 28/02/2024

0

Minimaksova ćerka danas je ista otac

Mlade generacije teško da mogu i da zamisle koliko je u svoje vreme bio popularan Milovan Ilić Minimaks, dok se oni nešto stariji odlično sećaju njegove lucidnosti i duhovitosti.

TV Pink screenshot

 

Emisije koje je vodio uvek su bile u vrhu gledanosti, a poziv za gostovanje nije se odbijao.

Omiljeni radio i televizijski voditelj preminuo je 2005. godine, posle duge i teške bolesti, a za sobom je ostavio troje dece.

Pročitajte: Cecinu ogrlicu prati jeziva priča: Snimak gostovanja kod Minimaksa posle 29 godina dospeo u javnost VIDEO

U prvom braku rodio se sin Igor, dok je sa suprugom Biljanom, koja je mesec i po dana pre njega preminula od kancera dojke, imao sina Vladimira i ćerku Anu.

Vladimir je svojevremeno pokušavao da se probije na muzičku scenu kao član sastava „Sha-Ila“, dok je Ana oduvek uživala u „ilegali“.

Za Anu Ilić kažu da je očeva slika i prilika, a u jednom od retkih pojavljivanja u medijima, zajedno sa roditeljima i bratom, priznala je da voli tenis, planira da kupi motor, ali i da bi volela da krene stopama svoje majke i postane stjuardesa.

M.M / ATA Images

 

‒ Moj san nije da pošto-poto zasnujem porodicu, mada bih volela da imam dete. Problem je samo kako naći dobrog muža ‒ pitala se Ana 1998. godine.

Minimaksova ćerka danas je majka jednog dečaka i u odličnim je odnosima sa bratom. On je, nedavno, u intervjuu za Kurir otkrio neke teške momente iz svog života i, između ostalog, poručio:

‒ Ja sam, nažalost, sve sahranio. Ne bih baš o tome da pričam, ali bukvalno sve. Imam sestru, ženu i sestrića.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Youtube / CityRecordsOfficial

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti