Ana je slika i prilika legenadrnog voditelja: Ovako izgleda ćerka Milovana Ilića Minimaksa FOTO

Ana je slika i prilika legenadrnog voditelja: Ovako izgleda ćerka Milovana Ilića Minimaksa FOTO

Autor: | 07/02/2023

0

Minimaksova ćerka je slika i prilika legendarnog voditelja

Mlade generacije teško da mogu i da zamisle koliko je u svoje vreme bio popularan Milovan Ilić Minimaks, dok se oni nešto stariji odlično sećaju njegove lucidnosti i duhovitosti. Emisije koje je vodio uvek su bile u vrhu gledanosti, a poziv za gostovanje nije se odbijao.

Pročitajte: U zgarljaju bolesti i razočaranja - Najduhovitiji Srbin preminuo zaboravljen

Privatna Arhiva

 

Omiljeni radio i televizijski voditelj preminuo je 2005. godine, posle duge i teške bolesti, a za sobom je ostavio troje dece. U prvom braku rodio se sin Igor, dok je sa suprugom Biljanom, koja je mesec i po dana pre njega preminula od kancera dojke, imao sina Vladimira i ćerku Anu.

Vladimir je svojevremeno pokušavao da se probije na muzičku scenu kao član sastava „Sha-Ila“, dok je Ana oduvek uživala u „ilegali“.

Pročitajte: Teška sudbina - Minimaksov sin sahranio je sve najmilije, a onda je stigla najgora dijagnoza, ovo je reper Ila danas

Instagram

 

Za Anu Ilić kažu da je očeva slika i prilika, a u jednom od retkih pojavljivanja u medijima, zajedno sa roditeljima i bratom, priznala je da voli tenis, planira da kupi motor, ali i da bi volela da krene stopama svoje majke i postane stjuardesa.

‒ Moj san nije da pošto-poto zasnujem porodicu, mada bih volela da imam dete. Problem je samo kako naći dobrog muža ‒ pitala se Ana 1998. godine.

Pročitajte: Ćerka Miroslava Ilića rodila mu je dva sina - Ovo su naslednici Dragana Šutanovca, stariji je pravi dasa FOTO

ATA Images

 

Minimaksova ćerka danas je majka jednog dečaka i u odličnim je odnosima sa bratom. On je, nedavno, u intervjuu za Kurir otkrio neke teške momente iz svog života i, između ostalog, poručio:

‒ Ja sam, nažalost, sve sahranio. Ne bih baš o tome da pričam, ali bukvalno sve. Imam sestru, ženu i sestrića.

Facebook

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Pink/Youtube printscreen

Pročitajte još

Najnovije vesti