Milan Popović dobio peto dete: Sin ima dva imena, jedno će vas iznenaditi

Milan Popović dobio peto dete: Sin ima dva imena, jedno će vas iznenaditi

Autor: | 22/02/2024

0

Milan Popović dobio peto dete

Severina Vučković ponovo je dobila zajedničko starateljstvo nad sinom, a njen bivši dobio je – peto dete. Milan Popović postao je otac još jednog dečaka, a ime je u ovom slučaju više nego simbolično.

Profimedia

 

Srpski „kralj bakra“ i njegova 28 godina mlađa supruga Bojana po četvrti put su postali roditelji, posle sinova Milana i Đorđa i ćerke Sofije. Kao što je poznato, Milan ima i starijeg sina Aleksandra sa hrvatskom pop zvezdom.

Pročitajte: Očeva ima više komada... Zbog nove objave Milana Popovića mrežama kruže strašni komentari

Porođaj je protekao u najboljem redu, mama i beba su dobro, a dečak je dobio ime Teodor Aleksandar, prenosi „Republika“ reči dobro obaveštenog izvora.

Lepa vest da je Milan Popović dobio peto dete stigla je po završetku borbe za starateljstvo nad najstarijim sinom. Sud je pre dvadesetak dana presudio u korist oca, ali je odluka ipak preinačena, pa će Milan i Severina nastaviti zajedno da brinu o detetu.

TV Happy Youtube

 

Uspešni biznismen vešto krije privatni život. Bojanu je, kako je otkrio, upoznao u Beogradu, a o svojoj izabranici jednom prilikom je ovako govorio.

Pročitajte: Samo ona ima hrabrosti za ovo! JK javno oplela po Milanu Popoviću: Ovaj Severinin bivši...

- Bojana studira marketing, iz dobre je porodice, zgodna je, obrazovana, mlada, oštroumna, snalažljiva i uvek spremna na šalu. S njom nema svađe i prepiranja, čak ni sada kada je u drugom stanju, kad žene znaju da budu i te kako hirovite. Mila je, draga, super je majka, što mi je veoma važno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kurir televizija printscreen