Ko je tajanstvena Bojana: Milanu Popoviću rodila je treće dete, mlađa je 28 godina, a evo kako su se upoznali

Ko je tajanstvena Bojana: Milanu Popoviću rodila je treće dete, mlađa je 28 godina, a evo kako su se upoznali

Autor: | 28/10/2022

1

Supruga Milana Popovića krije se od očiju javnosti

Milan Popović i njegova supruga Bojana postali su roditelji devojčice. Posle tri sina, Aleksandra, Milana i Đorđa, poznati biznismen postao je otac ćerke Sofije.

‒ Mama i beba su dobro. Sve je prošlo kako treba. Milan i Bojana su presrećni, on ne krije oduševljenje što je posle tri sina dobio ćerku – rekao je za Republiku izvor blizak paru.

Pročitajte: Posle tri sina ćerka - Milan Popović otac po četvrti put, devojčica ponela prelepo ime

Happy tv printscreen

 

Posle rastanka sa hrvatskom pevačicom Severinom Vučković Milan Popović zaljubio se u 28 godina mlađu Bojanu o kojoj javnost gotovo ništa ne zna.

„Kralj bakra“ uspešno skriva detalje svoje veze, sa izabranicom se nikada ne pojavljuje u javnosti, ali je pre nekoliko godina otkrio kako su se upoznali.

‒ Upoznali smo se u Beogradu. Bojana studira marketing, iz dobre je porodice, zgodna je, obrazovana, mlada, oštroumna, snalažljiva i uvek spremna na šalu – ispričao je Popović.

Pročitajte: Da li vam je lepša od Severine - Pogledajte jedinu fotografiju žene koja je Milanu Popoviću rodila decu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Milan je tom prilikom otkrio da je Bojana mirne naravi, te da se nikada ne svađaju.

‒ S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kada je u drugom stanju, kad žene znaju da budu i te kako hirovite. Mila je, draga, super je majka, što mi je veoma važno.

Pročitajte: Velika ispovest Milana Popovića - Igor Kojić mi je sve priznao, ovo je istina o crnoj sveći koju je palio ispred moje kuće

Instagram

 

Supruga Milana Popovića uspela je da sakrije čak i svoje prezime

Podsetimo, Bojana i Milan sina Đorđa dobili su 2019, dve godine kasnije pridružio im se još jedan dečak, Milan, a danas i ćerka Sofija.

Koliko Popovićeva partnerka uspešno skriva detalje o sebi najbolje svedoči činjenica da se ne zna čak ni njeno prezime.

Komentari (1)

Loading
Čitateljka iz Njujorka 00:54 29.10.2022
Odgovori

Zaista žalim ovu lepu devojku sto se udala za 28 g. starijeg coveka . pa bio on i milioner ! Ona ne.zna da će najbolje godine života provoditi sa starim čovekom - dedom od 75,, 85 g ( ako doživi) možda sklupcanog u kolicima. A deca ? Biće tužna jer imaju starog roditelja. Sve se ovo zna iz psiholoskih ordinacija gde žene od 40 i 50 g. placu zbog velike greske svoje mladosti…. jer im je životni partner bio stariji 20-30 g. ! Njihove životne storije su strasne…a traume dece isto tako..

hellomagazin.rs hellomagazin