Dragana Mirković peva pred punom Arenom, bodre je Toni, Marko, jedna ministarka i brojne kolege

Dragana Mirković peva pred punom Arenom, bodre je Toni, Marko, jedna ministarka i brojne kolege

Autor: | 16/02/2024

0

Koncert Dragane Mirković pred prepunom Arenom

Beograd je spreman za još jedan muzički spektakl. Večeras Dragana Mirković održava prvi od dva odavno rasprodata koncerta u Areni, koji su bili zakazani za kraj prošle godine, ali je odlučila da ih odloži jer joj je nekoliko dana ranije preminula svekrva.

Boško Karanović

 

Folk zvezda, koja obeležava četiri decenije karijere, uspela je da na istom mestu okupi ljude iz različitih branši i sfera javnog života.

Tu je, naravno, creme de la creme domaće estrade, pa su fotografi ispred najveće dvorane u gradu imali pune ruke posla.

Pročitajte: Roditelji Dragane Mirković prvi put pred kamerama

Među prvima je stigla ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović sa suprugom Damirom Handanovićem, koji se obratio medijima istakavši da je Dragana Mirković jedna od naših najvećih muzičkih zvezda.

Boško Karanović

 

Raspoložen za priču bio je i Husein Alijević Husa, zvezda filma o Draganinom velikom prijatelju i legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom. Nedavno su se videli u Beču gde je pratila premijeru „Nedelje“.

- Bio sam veoma počastvovan njenim prisustvom, još jednom je pokazala svoju veličinu i ljudskost. Pohvalila je moju ulogu. Volim njen opus, devedesetih smo intenzivno sarađivali – rekao je Husa.

Boško Karanović

 

Jelena Karleuša došla je u velikom stilu, kao prava diva. Za ovu priliku odabrala je malu crnu haljinu, ali na njen ekstravagantan način.

Izazovna kombinacija, u kojoj je kratko pozirala okupljenim fotoreporterima, nikog nije ostavila ravnodušnim.

Boško Karanović

 

- Svima nama mlađima želim da bar upola dožive karijeru kakvu ima Dragana Mirković. Jedna velika dama, veliki profesionalac, žena koja toliko dugo traje, sa toliko hitova... Ja samo mogu da aplaudiram svemu tome. Očekujem spektakl i dobru zabavu – rekla je Milica Pavlović i usput otkrila da su joj Draganine omiljene pesme „Sama“ i „Vetrovi tuge“, ali i mnoge druge.

Boško Karanović

 

Koleginici na licu mesta podršku pružaju i Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Željko Šašić, Goga Sekulić, Branka Sovrlić...

Tu je, naravno, i armija vernih fanova, koji su još u popodnevnim časovima počeli da prave redove ispred Arene.

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Euforija je počela pre koncerta. Pred sam start stigla je i Draganina porodica - suprug Toni Bijelić, ćerka Manuela i sin Marko, koji je nedavno otkrio da jedva čeka da ovim povodom dođe u Beograd. Svi su se uputili u centralnu ložu.

Boško Karanović

 

Dragana je koncert otvorila pesmom „Do poslednjeg daha”, kako i glasi naziv turneje.

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti