Zaratile zbog haljine, Vuka Kostića i kupusa: Karleuša nikad brutalnije odgovorila Slobodi Mićalović

Zaratile zbog haljine, Vuka Kostića i kupusa: Karleuša nikad brutalnije odgovorila Slobodi Mićalović

Autor: | 05/02/2024

0

Jelena Karleuša i Sloboda Mićalović nemaju nameru da zakopaju ratne sekire. Štaviše, izgleda da se sukob rasplamasava...

Istorijat problema je prilično dug. JK je svojevremeno u jednoj emisiji kritikovala stil oblačenja Slobode i njene sestre Dragane, što je naišlo na reakciju druge strane.

Miloš Miletić

 

- Nisu kafe kuvarice, pa da se na javnim mestima pojavljuju sa rančićima, bez šminke, sa braon opranom i neisfeniranom kosicom. Primetila sam da glumice furaju taj stil casual dirty, apa-drapa, baš me briga, neočešljana sam i nenašminkana, ili krenula sam da bacim đubre, a u stvari idem na crveni tepih. To tako ne može! - rekla je Jelena dok je gledala snimak sestara Mićalović na reviji Verice Rakočević.

Pročitajte: Sestre Mićalović konačno na istom mestu, da li Mirjana može da parira Slobodi i Dragani?

No, Sloboda nije ostala dužna. Odgovorila je u komentaru statusa njene starije sestre Mirjane.

- Gospođa u boji kaže da se tako ne dolazi na reviju Verice Rakočević, a nije znala da je na meni upravo VR haljina! No, dobro je! Ne bi valjalo da joj se dopada kako sam se obukla. Bojim se da bih tu već bila u problemu.

Mirko Tabašević

 

Rat se nastavio kada je Karleuša prozvala Slobodu što je lajkovala fotografiju Vuka Kostića nastalu tokom lova:

- Valjda i nju uzbuđuje ubijanje, kao nas što uzbuđuje kad uzmemo daljinski i promenimo kanal kad joj se pojavi njuška.

Onda je Sloboda u jednom intervjuu istakla da skupa garderoba i novac ne mogu da kupe iskren osmeh, pa se dotakla i vegana koji nose kožne tašne sa skupim etiketama:

- Neko komentariše „ne jedem meso, ja sam vegan”, a onda nosi „Louis Vuitton” tašnu koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem.

Pročitajte: Garderober Jelene Karleuše ima 250 kvadrata, saunu, stan za zaposlene, 500 pari cipele i najskuplju tašnu na svetu

Nije dugo čekala na Karleušin odgovor:

- Upravo sam htela da pojedem jednu moju „Louis Vuitton” torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus.

Miloš Miletić

 

Jelena Karleuša i Sloboda Mićalović ponovo u klinču

Sukob je nedavno došao do usijanja. Glumica je na Instagramu lajkovala podrugljivu fotografiju Jelene bez šminke, na šta je pevačica, naravno, imala šta da kaže. I to brutalno:

- Alergična sam na licemerje ljudi koji glume nobles, višu kastu u šou-biznisu, jer pevanje je ciganski posao, kako bi oni rekli. Pevaljke, kafane, to je ispod njihovog nivoa. A u stvari su licemerni, loši ljudi, koji jedno pričaju, a drugo rade. Pevači su bar takvi kakvi jesu, sa vrlinama i manama, nema laži, nema prevare.

- Zamisli, ti si kao glumica, žena, boriš se za ljudska prava, protiv nasilja, negativnog narativa, glumiš ludilo, nobles... A onda lajkuješ najstrašnije uvrede i ponižavanje jedne žene i majke. Pa, neće moći tek tako! - rekla je pevačica na Kurir televiziji.

Primirje, po svemu sudeći, još dugo neće biti potpisano.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti