Ćutali su 16 godina: Porodica Mihajlović jednu stvar nikada neće zaboraviti Željku Joksimoviću

Ćutali su 16 godina: Porodica Mihajlović jednu stvar nikada neće zaboraviti Željku Joksimoviću

Autor: | 02/02/2024

1

Porodica Mihajlović jedno nikada neće zaboraviti Željku Joksimoviću

Siniša Mihajlović ostavio je iza sebe neizbrisiv trag, ne samo kao sportista već i kao čovek.

Humanim delima i dobrotvornim akcijama iza kojih je stajao ne zna se broj, pre svega zato što on nije želeo da se za to zna.

Alessandro Sabattini/Getty Images

 

I danas se priča o plemenitom gestu pred crkveno venčanje sa Arijanom u Sremskim Karlovcima, na Vidovdan 1996. godine, kada su na pozivnicama koje su poslali gostima naglasili da ne žele poklone, već da umesto toga svi nešto doniraju dečjem selu u Sremskoj Kamenici.

Pročitajte: Siniša i Arijana želeli su da usvoje devojčicu iz Srbije - Imala je pet godina, crvenokosa, slatka, ali...

Bilo je još toga... A evo šta je Dražen Mihajlović otkrio prošle godine, uoči utakmice na stadionu „Crvene zvezde”, odigrane u čast njegovog brata. Jedno ime posebno je istakao.

Dušan Milenković/ATAImages

 

- Željko Joksimović je jedan od retkih muzičara koji je te 2007. godine pristao da dođe na Sinišinu oproštajnu utakmicu, koja je bila humanitarnog karaktera. Prihod je išao za dečje selo u Sremskoj Kamenici - otkrio je Dražen i istakao da je humanitarnu akciju njegovog brata ispoštovao samo Joksimović.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Sva prikupljena sredstva su uložena u dva stana koja je Siniša kupio za decu koja, kada napune 18 godina, mogu da izađu iz doma i da se osamostale. Željko je jedan od retkih muzičara koji je došao i hteo da učestvuje u svemu tome bez ikakve nadoknade.

Pročitajte: O porodici, lažnim prijateljima i snaji Arijani - Brat Siniše Mihajlovića sve izneo u javnost

- Bio je prisutan i na toj utakmici i posle na večeri. Ovim putem mu porodica Mihajlović zahvaljuje posle toliko godina.

Alessandro Sabattini/Getty Images

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Duda 15:12 03.02.2024
Odgovori

Svaka čast.Željko i Jovana su predivni ljudi.Oni su primer kako dobrim i plemenitim ljudima Bog vraća. Treba imati i dušu i srce kao oni a ne samo novac.Bravo!

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Alessandro Sabattini/Getty Images