Loša procena: Mira Škorić odbila da snimi pesmu koja je Ceci promenila život

Loša procena: Mira Škorić odbila da snimi pesmu koja je Ceci promenila život

Autor: | 01/02/2024

0

Mira Škorić je jedna od najvećih zvezda folk muzike, koja je devedesetih godina žarila i palila scenom. Bezbroj hitova je iza nje, mada je, ruku na srce, i ona napravila nekoliko pogrešnih estradnih koraka.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na primer, Mira je odbila da snimi jednu pesmu koja je na poseban način obeležila karijeru njene koleginice i nekadašnje prijateljice, svojevremeno i ljute muzičke rivalke. Reč je, ni manje ni više, nego o Ceci Ražnatović, a pesma o kojoj govorimo je balada “Kukavica”.

Pročitajte: Istina o svađi Cece i Mire Škorić konačno izašla na videlo - Prvi put ću ovo da otkrijem...

Autori, Marina Tucaković i Aleksandar Futa Radulović, prvo su je ponudili Miri. Ali...

ATA Images

 

- Te 1993. godine snimila sam album sa 12 pesama koje su sve bile hitovi. I danas se slušaju, a malo ko je tada verovao u moj uspeh. Zaista sam te godine imala sreću s pesmama, ali neke sam morala i da propustim. Meni je ponuđena Cecina pesma „Kukavica“ i još mnogo njih, koje su posle otpevali drugi izvođači. Ceca je to otpevala fantastično. I ja je stalno pevam na nastupima, publika je voli - otkrila je Mira u jednoj emisiji.

Boško Karanović

 
 

I Ceca je objasnila kako je “Kukavica” stigla do nje.

- Šest godina je stajala u njihovoj arhivi kao totalno odbačena. Nudili su je Vesni, Dragani i mnogim drugim pevačicama. Kada su počeli prvi taktovi i kad sam čula reči „Zagrli me“, imala sam fenomenalan osećaj. Rekla sam im: „Ovo ću snimiti još večeras!” - rekla je Ceca. 

Osećaj je, kao što znamo, nije prevario.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti