Ceca to radi ceo život, Maja nasela: Mira iznela detalj iz privatnog života Ražnatovićeve, dosta je ćutala

Ceca to radi ceo život, Maja nasela: Mira iznela detalj iz privatnog života Ražnatovićeve, dosta je ćutala

Autor: | 16/01/2024

1

Mira Škorić i Ceca Ražnatović kraj prijateljstva

Ceca Ražnatović i Maja Berović početkom godine ukrstile su glasove u obradi starog hita „Ne računaj na mene”. Duet ima već tri decenije, verovali ili ne. Ceca ga je snimila 1994. sa Mirom Škorić, a rimejk je njenu bivšu prijateljicu, izgleda, malo naljutio.

Nakon što je pesma ponovo ugledala svetlost dana, ali u novom izdanju, usledile su brojne reakcije. Neke koleginice nisu štedele na ružnim rečima, a reklo bi se da ni Miri nije svejedno.

Youtube Screenshot

 

- Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedopr*** glupa**.

- S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela. Presrećna sam kada mladi dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno.

Prščitajte: Ceca nosila 2017. godine, Mira isto obukla sada - Kojoj bolje stoji? Žene u njihovim godinama izbegavaju to

- Svaka mlada zvezda „Granda” je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma „Ne računaj na mene” živi i bez vas dve.

- Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi - napisala je Mira na Instagramu juče.

Zašto su Mira i Ceca Ražnatović prekinule sve?

Dve pevačice nekada su bile nerazdvojne, da bi onda usledila faza „drugarice, prokletnice”. Glavni razlog sukoba i dalje je misterija. Ceca je jednom prilikom samo kratko rekla da „svaka veza ima svoj početak i kraj, i to uvek s razlogom”.

Ni Mira nije želela mnogo da objašnjava. Doduše, otkrila je da joj bivša bliska prijateljica nije čak ni saučešće izjavila kada joj je preminula majka. Nije je pozvala, niti uputila poruku.

- Puknu brakovi posle četrdeset godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se.

Ata Images

 

- Prepolovite jabuku, pa pokušajte da je sastavite. Ne može da bude ista. Tako ni nas dve ne možemo da budemo kao pre.

Ne bih iznosila razlog, jer ne postoji, samo je došlo do prekida komunikacije. Nas dve ne mislimo isto, jednostavno nismo isto.

- Znam da smo nekad bile kao jedno, ali ne treba plakati, sve je to život – izjavila je Mira svojevremeno i dodala da Cecinu karijeru ne spori.

- Ona je veliki umetnik, zvezda, i tu nema govora. U prošlosti sam uvek imala lepo mišljenje o njoj. Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovog sveta. 

Komentari (1)

Loading
Lana USA 23:49 16.01.2024
Odgovori

Pogledajte dvije žene (koje su nekada čak sličile - bar se meni dešavalo da ih pobrkam) na šta sliče danas.Jedna prepumpana filerima i uljepšana fotoshopom a druga bore i naborano lice prekrila gomilom pudera i šminke pa tek sa tim sliči strašilu.Efekat isti.Džaba ste krečile moje dame!

hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti