Namerna provokacija ili slučajnost? Ceca pomenula Miru, izustila reč koja je mnogima zasmetala

Namerna provokacija ili slučajnost? Ceca pomenula Miru, izustila reč koja je mnogima zasmetala

Autor: | 05/02/2024

1

Ceca Ražnatović i Maja Berović početkom godine ukrstile su glasove u obradi starog hita „Ne računaj na mene”.

Duet je Ceca snimila 1994. godine sa Mirom Škorić, a rimejk je naišao na burne reakcije kako javnosti, tako i bivših prijateljica, a izgleda da se strasti ni dan-danas ne smiruju.

Ata Images

 

- Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedopr*** glupa**.

S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela. Presrećna sam kada mladi dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno.

Pročitajte: Ceca nosila 2017. godine, Mira isto obukla sada - Kojoj bolje stoji? Žene u njihovim godinama izbegavaju to

- Svaka mlada zvezda „Granda” je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma „Ne računaj na mene” živi i bez vas dve.

Mogu mnogo gore, budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi - napisala je Mira.

Ata Images

 

Povodom sporne izvedbe velikog hita ponovo se oglasila Ceca Ražnatović, koja je i ovog puta ostala suzdržana, ne želeći da komentariše Mirine reči, niti izjave Maje Berović.

Ceca je sada progovorila o ovoj saradnji i istakla da je to bila Majina ideja.

- Na Majinu ideju smo ponovo snimili pesmu ''Ne računaj na mene'', koju sam prvobitno snimila sa Mirom Škorić, koja je gostovala na mom albumu. 

Ona je želela da to snimimo za potrebe Novogodišnjeg programa. Snimile smo to začas, s puno ljubavi... Publika je to odlično prihvatila. To me je mnogo usrećilo - rekla je Ceca u emisiji "Premijera" na Pink televiziji, a njenu reč "gostovala" mnogi su protumačili kao provokaciju.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti