Ljubav Željka i Sonje bila je nestvarna: Pevač posle više od 10 godina otkrio ko je kriv za razvod

Ljubav Željka i Sonje bila je nestvarna: Pevač posle više od 10 godina otkrio ko je kriv za razvod

Autor: | 31/01/2024

0

Ljubav Željka Šašića i Sonje

Željko Šašić i Sonja Vuksanović već više od 10 godina nisu u braku.

O njihovoj ljubavi dugo se pričalo, a zatim i o burnom razvodu. Iz braka su dobili ćerku Sofiju, a posle brojnih sukoba, svađa i ružnih momenata i Željko i Sonja odlučili su da mirno nastave dalje.

Željko je jednom prilikom, gostujući u emisiji kod Goce Tržan, istakao da je jedan od razloga za razvod bio taj što mu Sonja navodno nije davala dovoljno slobode, ali i što nije bio zreo za brak.

Kada je Željko harao muzičkom scenom i slamao ženska srca, bilo je sasvim drugo vreme. Devedesetih godina prošlog veka mobilnih telefona skoro da nije ni bilo.

Ata Images

 

Danima su mu stizala ljubavna pisma na kućnu adresu. Pojedine obožavateljke su išle toliko daleko da su mu ostavljale kompromitujuće poruke na telefonskoj sekretarici. Željko Šašić i Sonja u tim situacijma nisu se snašli.

- Tad nije bilo mobilnih telefona i onda, kada bi saznale moj broj, svašta su pričale i ostavljale kao poruku na sekretarici.

- Tako mi se dešavalo da dođem kući, pustim poruku, a ono nepoznat ženski glas priča: „Baš smo se super proveli sinoć”. Ja ostanem u šoku.

- Niti znam ko je, niti mogu u tom trenutku da se opravdam da sam bio na skroz drugom mestu sa poznatim društvom. Tako da mi je smetala popularnost i moj posao za brak - rekao je Željko.

Pročitajte: Sofija Šašić ponovo u očevom zagrljaju, Željka slomile emocije - Sada joj je sve mnogo jasnije...

Željko Šašić i Sonja, iako su se razveli, danas o braku pričaju s jedne druge tačke gledišta.

- Bez obzira na to što imam razvod iza sebe, doživeo sam lepe stvari u tom braku, kao i u vezama, i dalje volim te osobe i razumem ih gde su one sa mnom imale problem.

- Bez obzira da l’ su one razumele gde je obrnuto to bilo. Sad smo se dovoljno udaljili da možemo to jasno da vidimo. Nije dovoljno da se ljudi ludo zavole, iako je temelj svega ljubav.

- To nije dovoljno ni kad dobiju decu, već je poenta da se kroz taj brak ostvare onakvi kakvi jesu još od početka.

- Najteže mi je bilo da dođem kući na vreme, nosio sam sat, ali nikad nisam znao koliko ima sati, a sad je obrnuto - priznao je pevač.

Željko Šašić i Sonja nisu uspeli da sačuvaju svoj brak

Ono što mu je najviše smetalo jeste manjak slobode, kao i pitanja gde je bio i sa kim, jer kako kaže, nije bilo potrebe za kontrolom. 

- Tad sam imao višak energije i možda nisam bio dovoljno prisutan. Dosta sam bio van kuće i onda se vraćamo na pitanje da li sam bio spreman za brak uopšte.

- Ne volim to pitanje kad ćeš da dođeš, nisam voleo tu netoleranciju za moju slobodu. Tad jesam bio jako popularan, ali znam da nisam davao povoda za ljubomoru, iako je moj posao bio otežavajuća okolnost. Nisam znao kako da objasnim da nema razloga za tu vrstu bojazni.

Instagram

 

- Nikad nisam ni hteo da mi brak bude tamnica, ali smo bili mladi, sa viškom energije i ludim temperamentom i niko nije hteo da spusti loptu - iskreno je rekao Željko i dodao:

- Do pre sedam-osam godina nisam znao šta se nalazi oko moje zgrade. Stan mi je služio samo da prespavam, a sad se sve okrenulo.

Pročitajte: Bolna ispovest Sofije Šašić - Sa tatom godinama nisam razgovarala, nisu krivi mama i Lukas, ovo je razlog

- Čovek se kroz vreme menja, postane zreliji i shvati šta hoće, šta neće. Problem je kad svako gura na svoju stranu. Ako me pustiš na miru, ja ću ti biti veran ko ker.

- Sa tom slobodom se nikad ne bih kockao, ali ima muškaraca koji bi to iskorišćavali. Sad mi treba sve manje slobode, sad bi me možda isteravala iz kuće, to se sve menja - zaključio je Željko.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages