Uzele su prezime svoga muža i postale poznate: Znate li ko je Sonja Višnjić? (foto)

Uzele su prezime svoga muža i postale poznate: Znate li ko je Sonja Višnjić? (foto)

Autor: | 28/07/2020

0

Mnoge poznate dame sa naše javne scene status su stekle udajom za fudbalera, pevača ili drugu javnu ličnost. Javnost se njihovog devojačkog prezimena i ne seća, a moguće je da ga nikada nije ni čula. Zanimljivo je da su pojedine poznate dame uprkos razvodu nastavile da ponosno nose prezime bivšeg supruga.

Marijana Mateus 

Modna dizajnerka Marijana Mateus udajom za nemačkog trenera i fudbalera Lotara Mateusa prezime je promenila i zadržala ga i posle razvoda. Iako je pre toga bila u braku sa Miodragom Kostićem, manje je bila poznata javnosti, koja na spomen imena Marijane Čolić i ne sluti da je reč o Marijani Mateus.

Jelena Đoković

Kada se spomene Novak Đoković, uz njega nekako prirodno odmah ide i ime njegove supruge Jelene. Njihovu skladnu bračnu i emotivnu vezu do sada ništa nije moglo da uzdrma, pa Jelena s ponosom nosi suprugovo prezime. Iako je i pre braka bila poznata kao devojka Novaka Đokovića i u medijima se pojavljivala kao Jelena Ristić, sada je njeno devojačko prezime skoro zaboravljeno.

Pročitajte: Jelena Đoković - Govorim četiri jezika i pročitam 50 knjiga godišnje

Jovana Joksimović 

Voditeljku Jovanu Joksimović danas svi oslovljavaju prezimenom koje je uzela udajom za pevača Željka Joksimovića. Dotle uspešnu novinarsku karijeru gradila je pod prezimenom Janković, ali je za samo nekoliko godina i ono otišlo u zaborav.

Ana Rajković

Manekenka i supruga fudbalera Predraga Rajkovića, inače bivša devojka Veljka Ražnatovića, skoro i da nije poznata javnosti kao Ana Cakić.

Pročitajte: Veljko Ražnatović otkrio - Imaću četvoro i više dece!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana) дана 19. Јун 2020. у 1:15 PDT

Biljana Tipsarević

Otkako se Janko Tipsarević oženio lepom Biljanom , tada sportskom novinarkom, ona je postala poznatija neko ikada. Ubrzo je počela da radi ono u čemu je najbolja ‒ da kreira haljine, a na spomen imena Biljana Šešević skoro niko ne pomišlja da je to ona.

Melina Džinović

Melina je sa 21. godinom uplovila u vezu sa pevačem Harisom Džinovićem koji je tada imao 52. Posle 11 godina veze, Melina se venčala sa Harisom i uzela prezime po kojem je sada svi prepoznaju. Melinino devojačko prezime je Galić.

Sonja Šašić

Poznata dama koja je u javnosti ostala upamćena po prezimenu iz prvog braka, iako je posle njega imala još jedan, jeste Sonja Šašić. Sonja se posle razvoda od Željka udala za Acu Lukasa i uzela njegovo prezime Vuksanović. Ukoliko niste znali, Sonja se pre udaje za Šašića prezivala Višnjić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram printscren, ATA images, Instagram

Najnovije vesti