Oprostila mu velike poroke: Milica Dabović se vratila muškarcu koga je jednom precrtala

Oprostila mu velike poroke: Milica Dabović se vratila muškarcu koga je jednom precrtala

Autor: | 15/01/2024

0

Dečko Milice Dabović ponovo pored nje

Ljubavni život Milice Dabović intrigira javnost daleko više od njenih sportskih uspeha. Većina tih priča završila se neslavno. Svojevremeno jedna od najboljih košarkašica ovih prostora prošla je kroz golgotu sa ocem svog sina Stefana, ali to je samo ružna prošlost.

Luka Šarac

 

Bila je u vezi i sa biznismenom Vanjom Ćorićem, bivšim dečkom Slađane Delibašić, a prošle godine predstavila je novog dečka, Milana Cvetinovića, kuma Darka Lazića.

Uprkos brojnim razočaranjima, verovala je da će se pojaviti muškarac koji je voli, podržava i razume. I on se pojavio. Prošlog maja otkrila je da je ludo zaljubljena.

Pročitajte: Milica Dabović na intimnim fotografijama zaradila 136.000 evra, pa donela drastičnu odluku - Dovoljno sam trpela!

“Ta neraskidiva povezanost i moja najveća ljubav desila se onoga trenutka kada smo se sreli i pogledali pravo u oči. Osvojio si moj svet suštinom svog bića. Koliko je samo to dobar osećaj... Obojio si moje boje u svetlije, bacila sam sve oružje kojim sam se godinama branila, dopustih sebi da ti verujem i u tvojim očima videh novi svet u koji ćemo zajedno sa našom suštinom i malom armijom graditi nas. Ti si ušao u najtananija mesta moje duše i doneo mir u moje srce. Obasjao si moje nebo duginim bojama, naslikao moj portret bez četkica i platna, ostavio vreme bez vremena, bez časovnika, kazaljki i klatna”, napisala je na Instagramu.

Instagram

 

Opčinjenost je kratko trajala jer su već u septembru raskinuli.

Razišla sam se od Milana. Za devet meseci nisam uspela da pobedim nijedan njegov porok, a ogromni su. Trudila sam se svim silama da spasim čoveka koga neizmerno volim, ali nisam uspela. Nešto drugo je bilo jače od nas dvoje, mislila sam da je naša ljubav za ceo život - objasnila je za „Kurir“.

Pročitajte: Milica Dabović bacila oko na najzgodnijeg učesnika Survajvera - Da je slobodan, bio bi moj!

- Kako narod kaže, nisam uspela da spasim njega, ali sam uspela da spasim sebe. Kao da opet grcam u svojoj emociji, ali život ide dalje, važno je da sam na kraju ostala ono što jesam, da sam pametnija, iskusnija, i da sam pri zdravoj svesti i zdravoj pameti donela pravu odluku.

Instagram

 

Ali, nove fotografije, nastale ovih dana u Las Vegasu, otkrivaju da se predomislila i da su se ipak pomirili.

„Ne sudite, i neće vam biti suđeno. Ne osuđujte, i nećete biti osuđeni. Oprostite, i biće vam oprošteno. Volite, i bićete voljeni”, stoji u objavi uz zajedničku sliku iz grada greha. U Vegasu se dešavaju čuda, a možda u nekom trenutku odluče i da se venčaju...

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović