Udaje se Milica Dabović: Bivša košarkašica najavila svadbu, ON joj je vratio osmeh na lice FOTO

Udaje se Milica Dabović: Bivša košarkašica najavila svadbu, ON joj je vratio osmeh na lice FOTO

Autor: | 12/05/2023

0

Dečko Milice Dabović je posvećen momak

Milica Dabović često je u fokusu javnosti, posebno od kad je odlučila da prodaje svoje intimne fotografije preko interneta. Bivšu košarkašicu pratili su različiti skandali, a poznato je da u ljubavi nikada nije imala mnogo sreće. Međutim, sudeći po njenoj novoj objavi, osmeh joj se konačno vratio na lice, i to sve zahvaljujući jednom posebnom muškarcu.

Instagram

 

Milica je potvrdila da je konačno srećna u ljubavi, a novom partneru je za rođendan posvetila emotivnu objavu. U nizu zajedničkih fotografija zaljubljeni par ne skida osmeh sa lica i sudeći po rečima bivše košarkašice, nije isključeno ni ekspresno venčanje. 

Pročitajte: Otac deteta Milice Dabović konačno u javnosti sa novom suprugom - Ovo što je rekla o Milici je baš ružno i ponižavajuće FOTO

Instagram

 

- Dobrotu, hrabrost, iskrenost, upornost, ludost, lepotu, veličinu, snagu, energiju, vrednost, strast, sve to kod tebe vidim i sve to još više volim! Veliki si čovek a moj si. Zamisli koliko sam ja srećna žena. Ta neraskidiva povezanost i moja najveća ljubav desila se onoga trenutka kada smo se sreli i pogledali pravo u oči. Osvojio si moj svet suštinom svog bića. Koliko je samo to dobar osećaj... Obojio si moje boje u svetlije, bacila sam svo oružje kojim sam se godinama branila, dopustih sebi da ti verujem i u tvojim očima videh novi svet u koji ćemo zajedno sa našom suštinom i malom armijom graditi nas. Ti si ušao u najtananija mesta moje duše i doneo mir u moje srce. Obasjao si moje nebo duginim bojama, naslikao moj portret bez četkica i platna, ostavio vreme bez vremena, bez časovnika, kazaljki i klatna - napisala je ona.

Pročitajte: Suze i batine mu je opraštala - Ovo je otac Milice Dabović, godine su ga baš promenile (foto)

Instagram

 

- Kad čovek voli ženu kao ti mene, a žena čoveka kao tebe ja, bezuslovno, jedinstveno, ludo, nestvarno i jako, desi se ljubav prava, snažna, ona koja se želi i ona o kojoj sanjaju. Moj si muškarac pred svetom i Bogom, moj svet i moje sve, duša moje duše, zenica oka i života smisao. Ljubav je naša beskrajna, ostaje i opstaje! I na kraju dana Biblija kaže treba izabrati partnera sa kojim želis ići u rat- ja sam sebi birala... Srećan ti rođendan ljubavi moja! Tik tak one more day to go!! Las Vegas. P.S. Ne zaboravi šta si me naučio: Samo iz najveće tuge nastaju najlepše stvari... Sve sa tobom ima smisao - zaključila je Milica Dabović u emotivnoj čestitki.

Inače, svima je zapalo za oko što Milica spominje Las Vegas baš u objavi posvećenoj momku.  Las Vegas je poznat po "ekspresnim venčanjima", jer u otm tom gradu gotovo svaka zgrada ima i deo za kapelu u kojoj parovi mogu da stupe u brak na licu mesta ako tako odluče, i da se ta zajednica zakonski prizna. Ovo je idealno rešenje za sve parove koji ne žele veliku pompu oko svadbe, ili nemaju vremena da je isplaniraju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti