Udaje se Milica Dabović: Bivša košarkašica najavila svadbu, ON joj je vratio osmeh na lice FOTO

Udaje se Milica Dabović: Bivša košarkašica najavila svadbu, ON joj je vratio osmeh na lice FOTO

Autor: | 12/05/2023

0

Dečko Milice Dabović je posvećen momak

Milica Dabović često je u fokusu javnosti, posebno od kad je odlučila da prodaje svoje intimne fotografije preko interneta. Bivšu košarkašicu pratili su različiti skandali, a poznato je da u ljubavi nikada nije imala mnogo sreće. Međutim, sudeći po njenoj novoj objavi, osmeh joj se konačno vratio na lice, i to sve zahvaljujući jednom posebnom muškarcu.

Instagram

 

Milica je potvrdila da je konačno srećna u ljubavi, a novom partneru je za rođendan posvetila emotivnu objavu. U nizu zajedničkih fotografija zaljubljeni par ne skida osmeh sa lica i sudeći po rečima bivše košarkašice, nije isključeno ni ekspresno venčanje. 

Pročitajte: Otac deteta Milice Dabović konačno u javnosti sa novom suprugom - Ovo što je rekla o Milici je baš ružno i ponižavajuće FOTO

Instagram

 

- Dobrotu, hrabrost, iskrenost, upornost, ludost, lepotu, veličinu, snagu, energiju, vrednost, strast, sve to kod tebe vidim i sve to još više volim! Veliki si čovek a moj si. Zamisli koliko sam ja srećna žena. Ta neraskidiva povezanost i moja najveća ljubav desila se onoga trenutka kada smo se sreli i pogledali pravo u oči. Osvojio si moj svet suštinom svog bića. Koliko je samo to dobar osećaj... Obojio si moje boje u svetlije, bacila sam svo oružje kojim sam se godinama branila, dopustih sebi da ti verujem i u tvojim očima videh novi svet u koji ćemo zajedno sa našom suštinom i malom armijom graditi nas. Ti si ušao u najtananija mesta moje duše i doneo mir u moje srce. Obasjao si moje nebo duginim bojama, naslikao moj portret bez četkica i platna, ostavio vreme bez vremena, bez časovnika, kazaljki i klatna - napisala je ona.

Pročitajte: Suze i batine mu je opraštala - Ovo je otac Milice Dabović, godine su ga baš promenile (foto)

Instagram

 

- Kad čovek voli ženu kao ti mene, a žena čoveka kao tebe ja, bezuslovno, jedinstveno, ludo, nestvarno i jako, desi se ljubav prava, snažna, ona koja se želi i ona o kojoj sanjaju. Moj si muškarac pred svetom i Bogom, moj svet i moje sve, duša moje duše, zenica oka i života smisao. Ljubav je naša beskrajna, ostaje i opstaje! I na kraju dana Biblija kaže treba izabrati partnera sa kojim želis ići u rat- ja sam sebi birala... Srećan ti rođendan ljubavi moja! Tik tak one more day to go!! Las Vegas. P.S. Ne zaboravi šta si me naučio: Samo iz najveće tuge nastaju najlepše stvari... Sve sa tobom ima smisao - zaključila je Milica Dabović u emotivnoj čestitki.

Inače, svima je zapalo za oko što Milica spominje Las Vegas baš u objavi posvećenoj momku.  Las Vegas je poznat po "ekspresnim venčanjima", jer u otm tom gradu gotovo svaka zgrada ima i deo za kapelu u kojoj parovi mogu da stupe u brak na licu mesta ako tako odluče, i da se ta zajednica zakonski prizna. Ovo je idealno rešenje za sve parove koji ne žele veliku pompu oko svadbe, ili nemaju vremena da je isplaniraju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti