Bili su na korak od venčanja: Milica Dabović ostavila dečka, poroci presudili ljubavi

Bili su na korak od venčanja: Milica Dabović ostavila dečka, poroci presudili ljubavi

Autor: | 06/09/2023

0

Ljubav Milice Dabović doživela neslavan kraj

Milica Dabović raskinula je devetomesečnu vezu sa Milanom Cvetkovićem. Iako je delovalo da je bivša košarkašica konačno pronašla muškarca pored koga će se skrasiti, vreme je pokazalo da je napravila još jedan pogrešan izbor.

Luka Šarac

 

Milica i Milan zračili su srećom na njenim objavama na Instagramu, a pričalo se i da planiraju venčanje. Međutim, nešto mračno se isprečilo između njih.

Instagram

 

– Došla sam u Beograd, razišla sam se od Milana. Za devet meseci nisam uspela da pobedim nijedan njegov porok, a ogromni su. Trudila sam se svim silama da spasim čoveka koga neizmerno volim, ali nisam uspela. Nešto drugo je bilo jače od nas dvoje, mislila sam da je naša ljubav za ceo život – ispričala je Milica za Kurir.

Pročitajte: Trudiću se da Stefan nikad ne sazna ko mu je otac - Ovo je misteriozni Ljubomir sa kojim Milica Dabović ima sina

– Kako narod kaže, nisam uspela da spasim njega, ali sam uspela da spasim sebe. Život ide dalje, važno je na kraju da sam ostala ono što jesam, da sam pametnija, iskusnija i da sam pri čistoj svesti i zdravoj pameti donela pravu odluku – zaključila je Milica.

Instagram

 

Kontroverzna sportistkinja oglasila se i na svom Instagram profilu i obavestila javnost o promenjenom ljubavnom statusu.

Pročitajte: Milica Dabović na intimnim fotografijama zaradila 136.000 evra, pa donela drastičnu odluku - Dovoljno sam trpela!

 

„Živeo kraj! Ponosna sam što sam konačno naučila da cenim sebe i kada treba da stavim tačku! Ma kolika god ljubav bila“, napisala je Milica Dabović.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti