Ogromna tuga: Ilda Šaulić izgubila bebu

Ogromna tuga: Ilda Šaulić izgubila bebu

Autor: | 27/07/2020

0

Ilda Šaulić izgubila bebu ‒ vest je koja je šokirala javnost, a neutešna pevačica potvrdila je za medije da je ovo, nažalost, istinita informacija. Početkom jula pevačica je objavila da sa suprugom Bojanom Vučkovićem (50) očekuje prinovu, a istovremeno je bila pozitivna na kovid 19. Test na koronu uradila je upravo zbog trudnoće i brojnih kontakata koje je polovinom juna imala na proslavi rođendana brata Mihajla.

‒ Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom. U svemu tome neizmerno su mi pomogli porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu ‒ rekla je Ilda za najnoviji broj magazina Gloria.

Pročitajte: Ilda Šaulić trudna! Lepe vesti pokvarila korona

Ilda Šaulić izgubila bebu ‒ Dobro sam!

Ilda je navela da je uprkos svemu uspela da sačuva mir.

‒ Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Važnije je da sam uprkos svemu uspela da sačuvam mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmerno pomogli i porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu ‒ otvorila je dušu pevačica.

Uprkos tome što je saznala da je pozitivna na virus korona, Ilda je sve vreme trudnoće bila raspoložena i dobro se osećala.

‒ Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se kada je saznala da je trudna kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana posle toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i mirisa, ali temperaturu nije imala ‒ rekao je izvor za „Telegraf“. ‒ Odmah se izolovala, a njen suprug i ćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana bi trebalo da ponovi test. Dobro se oseća, a gde se zarazila to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari… Važno je da se dobro oseća, sve drugo je manje bitno.

Pročitajte: Ilda Šaulić slomljenog srca - Ema stalno pita gde je deda

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 2. Јул 2020. у 2:06 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin, ATA Images, instagram

Pročitajte još