Božićna poruka koju niko nije očekivao: Seka Aleksić sve postrojila poslednjom objavom

Božićna poruka koju niko nije očekivao: Seka Aleksić sve postrojila poslednjom objavom

Autor: | 07/01/2024

0

Seka Aleksić redovno koristi sve društvene mreže, a posebnu pažnju privuku njene objave na Tviteru na kom je izuzetno aktivna.

Instagram

 

Pevačica se ne ustručava da iznosi svoje stavove i uvek je voljna da prokomentariše sve što joj zasmeta, ali i goruće teme poput sukoba između Izraela i Palestine.

Pročitajte: Poznati na Božićnoj liturgiji - Ceca se pričestila sa porodicom, Viki Miljković stoji pored Veljka

Tako se za Božić oglasila i iskritikovala sve one koji su dočekali najradosniji hrišćanski praznik uz vatromet i pucanje iz vatrenog oružja.

Ata Images

 

- Jeste spalili lomače, gume od automobila, vozili kamione i držali sirene na maks, vozili se na krovu automobila, skidali goli do pojasa i udarali u prsa, pekli vola u crkvenom dvorištu, pucali iz vatrenog oružja, bacali petarde tradicionalno? - napisala je folk pevačica na svom Tviter profilu.

 

 

Podsetimo, ovaj period u godini teško padne pevačici, jer je na Badnji dan izgubila oca.

Pročitajte: Prva dama Srbije u tradicionalnoj nošnji sa rođenim bratom - Tamara Vučić čestitala vernicima Božić

- Putuj sa anđelima, srculence moje! Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike… Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rođenje! Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica. Istina, to sam i postala i niko nije bio srećniji od tebe kada si saznao da je pevanje moja ljubav! Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Tvoj ovozemaljski život je završen jer si nastavio večni život, mnogo vredniji od ovoga! Radovaću se i pevati! Otišao si na najradosniji dan! Doživeo si da u krilu drziš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe! Neka ti je večna slava, dušo moja! Tvoja ponosna ćerka - poruka je koju je Seka pre šest godine uputila svom ocu.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti