Seka Aleksić iznela jasan stav o ratu Izraela i Palestine: Sutra to možemo biti ja, ti...

Seka Aleksić iznela jasan stav o ratu Izraela i Palestine: Sutra to možemo biti ja, ti...

Autor: | 20/10/2023

0

Sukob između Izraela i Palestine se ne smiruje, naprotiv. Iz dana u dan situacija na Bliskom istoku je sve napetija, ljudi ginu na obe strane, a svet je – podeljen. Mnoge poznate ličnosti pozvale su na mir, međutim ima i onih koji su jasno zauzeli stranu. Seka Aleksić je među ovim prvima, glas razuma.

Blic TV printscreen

 

Popularna pevačica više puta je pokazala da je društveno-odgovorna osoba, da je boli nepravda i da je uvek spremna da priskoči u pomoć. Ni ovog puta nije mogla da ćuti i nemo posmatra šta se dešava, te se oglasila na Instagramu.

Pročitajte: Slala mu je hranu i brinula o njemu - Seka Aleksić u najtežim trenucima bila uz Sašu Vidića

„Zašto i u ratovanju imate svoje favorite? Da li ste svesni da tu ginu pre svega deca, da ginu oni koji ništa nikome nisu skrivili?! Pomolimo se za mir, jer na svakoj strani imate dobre i loše. Vrlo je jednostavno, onaj nedužan narod sutra možemo biti ja, ti... Neko naš ko nam je za srce vezan“, napisala je Seka.

Instagram

 

„Čemu to držanje jedne strane? Da Bog da snagu nedužnim ljudima da izdrže onaj pakao“, poručila je folk zvezda s nadom da će preovladati razum i da će strahote što pre prestati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još