Sandra Bugarski: Ja sam žena na sve spremna

Sandra Bugarski: Ja sam žena na sve spremna

Autor: | 28/07/2020

0

Radimo punom parom od srede ujutru do nedelje uveče, uglavnom po 12 sati, a često se dešava da uđemo i u 16. sat snimanja. Znam da zvuči neverovatno, ali je istina. Pre uvođenja karantina tempo nije bio toliko intenzivan, međutim, posle uspostavljanja te mere prekinuli smo snimanje na skoro dva meseca. Tako duga pauza je, logično, sada došla na naplatu. Svim snagama trudimo se da se to ne oseti u emitovanju i da gledaoci neometano mogu da prate svoju omiljenu seriju, objasnila nam je Sandra Bugarski zbog čega je intervju za “Hello!” bio “na čekanju” dok nije ugrabila slobodan dan. Ipak, vredelo je, ako ni zbog čega drugog onda zato što su u društvu glumice, čiju Maricu Pančetović u “Igri sudbine” gledaoci obožavaju, smeh i dobro raspoloženje zagarantovani.

‒ U nedelju uveče, kad svi u ekipi uveliko popadamo od umora, ja uredno posložim svoje tekstove za sledeću sedmicu jer bih, u suprotnom, slavno propala. Ne volim da bubam naizust, već, čitajući svoje scene, razmišljam o glumačkim rešenjima. Tako mi uglavnom prođe novouspostavljeni vikend, ponedeljak i utorak, pa od srede Jovo nanovo ‒ opisuje Sandra kako izgleda njen nedeljni ritam otkako je počelo snimanje serije koja, kako pokazuju brojke, obara sve rekorde gledanosti.

Pročitajte: Una i Stevan Piale - Ćerka stiže na leto

Jeste li očekivali da će uloga Pančete izazvati tako veliko medijsko interesovanje za vas lično?

‒ Ja sam žena na sve spremna. (smeh) Ništa me ne iznenađuje jer verujem da je u životu, a samim tim i u poslu, sve moguće. Još dok sam u rukama imala “kroki” lik shvatila sam da će Pančeta biti poslastica za mene i atrakcija za publiku. Bilo mi je bitno da je utemeljim, kako bih posle mogla da se igram i zabavljam. Kad volite i dobro pravdate lik koji tumačite, uživancija je obostrana, i moja, i onih koji gledaju.

O vama se pre “Igre sudbine” nije mnogo znalo, pa pretpostavljamo da ljudi žele da čuju što više. Šta zanima novinare, a šta onih trideset hiljada pratilaca na društvenim mrežama koji su, verujemo, voljni da ćaskaju i preko poruka?

‒ Na pozorišnim daskama sam četvrt veka, i duže. Ljubitelji teatra znaju me iz različitih uloga koje sam ostvarila. Sa ovom serijom otvorila su se neka druga vrata, ali sve ide u rok službe. Novinari me najčešće pitaju koja je razlika ili sličnost između Sandre Bugarski i Marice Pančetović, a moji „instagramerski“ drugari uglavnom se interesuju za dalji tok serije, voleli bi da unapred znaju sadržaj epizoda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Bugarski (@sandra_bugarski) on Jul 18, 2020 at 5:36am PDT

Iako je iza vas dugogodišnja karijera, činjenica je da se, kada ste se pojavili u “Igri sudbine”, često moglo čuti pitanje gde se ova žena krila do sada.

‒ Tu sam, nigde se nisam krila. Mirno živim, dišem punim plućima i uživam u životu. Najdivnije od svega je kad se bavite zanimanjem koje vam po habitusu odgovara ili radite ono za šta ste se školovali. U Srbiji je to skoro pa luksuz. Ja sam, eto, imala sreću da se bavim onim što me greje, što mi najviše leži i gde mogu da dam najbolje od sebe. Ali, nemojte misliti da sam sedela kod kuće skrštenih ruku i čekala da put pronađe mene. Sudbina mora malo i da se provocira.

Pamtite li trenutke kada ste pomišljali: “Da li je realno da ovu koleginicu zovu, a mene preskaču”? Ili ste bili svesni da će vaš talenat i znanje pre ili kasnije zablistati u punom sjaju?

‒ U pozorištu sam se nagledala “svojih” uloga u tumačenju nekih drugih glumica. Niko tu nije kriv, tako se posložilo u tom trenutku, mada je bilo i apsurdnih situacija. Nisam nikome zamerila ni tada, a ni sada. Svako na kraju pojede deo kolača koji mu pripada.

Pročitajte: Hello! 640

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Bugarski (@sandra_bugarski) on Jul 8, 2020 at 10:27am PDT


Kako izgleda vaš dan kad ne snimate?

‒ Nastojim da se što više opustim, naspavam i odmorim da mi ne bi stradao imunitet. Volim svoju porodicu i uživam u zajedničkom vremenu. Ranije smo imali razne akcije, ali je u ovim okolnostima to svedeno na minimum. “Smart media production” i ja ušli smo u brak, a ja sam verna i posvećena supruga. (smeh) Šalu na stranu, mnogo mi nedostaju prijatelji i naši mali rituali vezani za šetnje i kafenisanja. Neki od njih su u početku negodovali što sam nestala, ali sada smo svi prihvatili situaciju. Biće vremena za druženje.

Hoće li vam smetati ako kod publike ostanete upamćeni kao Pančeta?

‒ Pre 15, ako ne i više godina, snimila sam seriju “Hotel sa 7 zvezdica”. Tada su me mnogi oslovljavali nadimkom sobarice koju sam glumila, Cica. Neki me i danas tako zovu. (smeh) Ako se posle ove serije zadrži Pančeta ili Marica, meni će to biti preslatko.

Opširniju priču pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je od 24. jula u prodaji

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Luka Šarac, Instagram