Datum simboličan: Ovo je poslednja Jelenina fotografija koju je Duško Tošić objavio na Instagramu

Datum simboličan: Ovo je poslednja Jelenina fotografija koju je Duško Tošić objavio na Instagramu

Autor: | 06/01/2024

1

Poslednja fotografija Jelene Karleuše na profilu Duška Tošića

Jelena Karleuša je nedavno u iskrenoj ispovesti priznala je da je sa nekadašnjim fudbalerom Duškom Tošićem u braku samo na papiru, te da je ona ta koja njega i dalje voli, ali da ljubav nije obostrana.

Privatna Arhiva

 

- Mi smo u braku. Ja mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli. U braku smo pro forme. Krenuli smo svojim putevima, iako živimo u istoj kući.

Pročitajte: JK ima hiljadu želja za Novu godinu, ali za Duška samo jednu - Ja bih zamolila...

- Najviše smo zbog dece pod istim krovom. Atina i Nika zaslužuju da su pored mame i tate. Duško je otac moje dece i za njega bih dala život. Primila bih metak za njega - rekla je Jelena u Informerovom podkastu.

Poslednja fotografija Jelene Karleuše na profilu Duška Tošića

Ukoliko pogledate njihove profile na društvenim mrežama primetićete da zajedničku fotografiju nisu imali jako dugo.

Na Instagram profilu Duška Tošića nalazi se 282 postova. Većina objava ilustruje njegov život na fudbalskom terenu, dok je na onima koje svedoče o njegovoj svakodnevici uglavnom sam ili sa ćerkama Atinom i Nikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Da bi se pronašla fotografija njegove supruge Jelene Karleuše, profil dugo treba pretraživati unazad, tačnije sve do 2016. Naime, juna te godine Duško Tošić poslednji put objavio je porodičnu sliku na kojoj su sve četvoro, kao simbol srećne porodice.

Pročitajte: Tek se sada saznalo - JK najtužniju pesmu posvetila Tošiću, napisana 2008. godine i svaka reč boli

Srećni zajednički trenuci zabeleženi su na letovanju u Dubaiu, a kadrovi su nastali u bazenu gde su se „družili“ sa razigranim delfinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Od tada je prošlo skoro osam godina, a novih zajedničkih snimaka nema. Da je ovo bila potvrda da u Jeleninom i Duškovom braku već dugo nisu cvetale ruže sada je jasno.

Bilo kako bilo, ni profil Jelene Karleuše ne razlikuje se mnogo od Duškovog. Istina, na njemu je neuporedivo više postova, ali su svi novijeg datuma posvećeni njoj i deci.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti