Bojana Rodić trudna?

Bojana Rodić trudna?

Autor: | 29/07/2020

0

Veljko i Bogdana „kumovali“ su ljubavi između Mirka Šijana i Bojane Rodić, koji su izgleda sve bliži odluci da stanu na „ludi kamen“. Mirko je uvek uz svoju lepu devojku, a fanove na „Instagramu“ šokirao je komentarom da je Bojana Rodić trudna.

Nataša Rodić nedavno je objavila „live“ na „Instagramu“, na kome se našla u društvu budućeg zeta Mirka. Smejali su se i odgovarali na pitanja Natašinih pratilaca, a onda je usledilo pitanje:

‒ Da li je Bojana trudna?

Mirko je klimuo glavom, nasmejao se, a onda i potvrdio da je ovo istina.

Pročitajte: Bogdana je sa Veljkom, Bojana sa Mirkom, a zašto Nataša Rodić nema dečka?

S obzirom da domaći mediji neko vreme nagoveštavaju njihovu svadbu, ostaje da vidimo da li se Mirko samo našalio ili će lepa Bojana uskoro zaista pokazati stomačić.

Inače, Bojana bi se sjajno snašla s bebom, jer mnogo vremena provodi sa sestrićem, malim Željkom. Ona je predivna tetka i oduševljena je što ima priliku da nekoga toliko voli kao Željka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Jul 12, 2020 at 10:30am PDT

Njena sestra Bogdana uživa u ulozi majke već dva meseca i ne skida osmeh sa lica, a sada je možda i Bojana Rodić trudna. Još jedan povod za sumnju je nedavna izjava Goce Božinovske da jedva čeka da postane baka.

‒ Jedva čekam da vozam kolica i bebu u njima. Šta meni drugo preostaje? Bojana je ista ja, prava čigrica! Toliko jedno vaspitano i dobro dete. Vidim da se mnogo vole i baš mi je drago. Imaju, hvala bogu, sve što požele, a ja ću da im sve sredim i uredim, oni neka uživaju. Moja snaja ne mora ništa da radi, samo neka mi podari unuče i ja ću biti presrećna! Od Mirka su napravili nekakvog delikventa, a on je dobar kao hleb! Vredan, poslušan, fin mladić… Jedva čekam da se oženi! – rekla je Goca za „Kurir“.

Pročitajte: Začarani krug - Anastasija i Bojana volele su istog momka?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on May 30, 2020 at 8:24am PDT


S obzirom na to da je pandemija virusa korona odložila mnoga veselja i Mirkova i Bojanina velika svadba moraće da sačeka neko bolje vreme. Ipak, ako su Mirkove izjave na „Instagramu“ istinite, sve bi moglo da se dogodi potpuno drugačije i mimo naših očekivanja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram