Stan Viki Miljković u Nišu daleko od luksuza u Beogradu: Evo u kakvim uslovima je živela

Stan Viki Miljković u Nišu daleko od luksuza u Beogradu: Evo u kakvim uslovima je živela

Autor: | 31/12/2023

0

Stan Viki Miljković u Nišu daleko od luksuza u Beogradu

Beograd na vodi, za kratko vreme je privukao mnogo pažnje, pa su vlasnici luksuznih nekretnina s pogledom na reku postale i brojne poznate ličnosti, a među njima je i Viki Miljković.

Popularna pevačica spremno dočekuje Novu 2024. godinu, pa je dekorisala luksuzni stan u prazničnom duhu.

Prostranu dnevnu sobu krasi jelka visoka skoro do plafona, koja je bacila u drugi plane veliki televizijski ekran na zidu.

Dok su iz kuhinje dopirali mirisi kolača koji su se lagano pekli u rerni, folk zvezda je zapevala u društvu Deda Mraza. No, u ukrašavanju doma imala je i posebnog asistenta.

Raskošne ukrase ređala je zajedno sa sinom Andrejom Taškovićem (16), kojeg je dobila u braku sa muzičarom Draganom Taškovićem Tašketom. On ne voli da se eksponira u javnosti i medijima, ali ovo je ipak bila posebna prilika, pa su je iskoristili da se slikaju pored okićene jelke.

Pročitajte: Praznici nam stižu - Viki Miljković pokazala luksuzni stan, zgodnog sina i raskošnu dekoraciju

Ipak, Viki Miljković nije oduvek živela u svili i kadifi. 

Popularna pevačica je rodom iz Niša, gde je sa mamom i bratom živela u skromnom kutku, daleko drugačijem od sadašnje porodične bajke, ali ono što je ostalo isto je neizmerna ljubav koju gaji ka svojoj porodici.

Naime, članica žirija Zvezda Granda, pre nekoliko godina je u rodnom gradu ugostila ekipu Eksluziva,a kako smo mogli da vidimo u stanu dominira pretežno crna boja i bela. 

Snimak iz stana Viki Miljković u Nišu, pogledajte OVDE.

Mirko Tabašević

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs mirko tabašević