Svi koji imaju ćerku će se poistovetiti: Emotivna objava Goce Tržan o njenoj Leni udara pravo u srce

Svi koji imaju ćerku će se poistovetiti: Emotivna objava Goce Tržan o njenoj Leni udara pravo u srce

Autor: | 30/12/2023

0

Goca Tržan objavila emotivnu objavu

Ćerka Goce Tržan nikada nije pokazivala afinitet prema eksponiranju u javnosti. Lena je srednjoškolka, živi kao njene vršnjakinje i svoju privatnost za sada ne namerava da narušava. Izrasla je u lepu mladu devojku i veoma podseća na slavnu mamu iz mlađih dana.

Mirko Tabašević

 

Pevačica ne krije da sa svojom ćerkom ima veoma otvoren odnos, i da su ga izgradile na međusobnom poštovanju i poverenju.

Pročitajte: Bože, hvala ti! Goca Tržan danas je najsrećnija žena na svetu, iz porodičnog doma stigla objava koja će vas rasplakati FOTO

Nemaju problem da jedna drugoj iskomuniciraju i lepo i ružno, a Goca je sada emotivnom porukom na Instagramu podelila svoja osećanja povodom Lene.

Instagram

 

- Koliko samo ja tebe volim, ćerko moja lepa. Nekad imam utisak da mi se srce pretvara u puding dok te gledam kako odrastaš, malo od bola što si sve samostalnija pa imam utisak da sam ti sve manje potrebna, ali uglavnom od ponosa upravo zato što si sve samostalnija. Znači da smo dobro obavili svoj roditeljski zadatak - napisala je Goca ispod zajedničke slike sa ćerkom, koju možete videti ovde.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Najnovije vesti