Sreća je danas duplo veća! Iz porodičnog doma Goce Tržan stižu divne vesti: Kažu da kad rodiš ćerku...

Sreća je danas duplo veća! Iz porodičnog doma Goce Tržan stižu divne vesti: Kažu da kad rodiš ćerku...

Autor: | 23/05/2024

0

Goca Tržan danas ima mnogo razloga za sreću. U 20 časova staće pred svoju publiku u “mts dvorani”, a pre toga – veliko slavlje u njenom domu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, ćerka jedne od naših najvećih pop zvezda puni 17 godina. U to ime Lena je jutros od mame dobila posebnu čestitku.

Pročitajte: Ćerka Goce Tržan više ne želi da ćuti, ispričala sve o ocu Ivanu Marinkoviću - Od Leninih reči boli duša

Goca joj se emotivnim rečima obratila na Instagramu, uz fotografiju nastalu nedavno u Japanu, koji su zajedno posetile.

“Kažu da kad rodiš ćerku, dobiješ najbolju drugaricu za ceo život. Hm... Ima ona dovoljno drugarica, a imam i ja. Rodila sam ćerku. Ona ima mamu. Do kraja vremena sam njena podrška, njen čuvar, njeno sigurno utočište, njen navijač, njena naporna majka koja stalno ima nešto da joj kaže... A ona će do kraja vremena biti moja najveća ljubav. Srećan 17. rođendan, devojko. Volimo te do zauvek!”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Spektakl u Beogradu popularna pevačica je “naštimovala” baš na Lenin divan dan, tako da će tinejdžerka dobiti specijalan muzički poklon.

Ne možemo da se ne setimo čuvenog Gocinog “koncerta za jednu osobu” u Sava centru, pre više od dve decenije... Tada je to bilo neplanirano, ali ovaj večeras, budući da je Lenin rođendan, takođe možemo da nazovemo koncertom za jednu osobu. Apsolutno najvažniji u njenom životu.

Instagram printscreen @gocatrzan

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs F.S./ATAImages

Slične Vesti