Dragana Mirković zbog smrti svekrve odložila koncerte u Beogradu: Obraćam vam se sa neizmernom tugom...

Dragana Mirković zbog smrti svekrve odložila koncerte u Beogradu: Obraćam vam se sa neizmernom tugom...

Autor: | 22/12/2023

0

Dragana Mirković zbog smrti svekrve odložila koncerte u Beogradu

Dragana Mirković radovala se velikim koncertima u Beogradu, rasprodatim nedeljama unazad, ali je, nažalost, bila prinuđena da ih odloži. Naime, imala je smrtni slučaj u porodici – preminula je njena svekrva Marta, majka Tonija Bijelića.

Petar Đorđević

 

Tim tužnim povodom Dragana je izdala saopštenje, koje prenosimo u celosti.

Pročitajte: Dom Dragane Mirković zavijen u crno - Toni Bijelić hitno se oglasio

- Sa neizmernom tugom prinuđena sam da vam se danas obratim. Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte.

- Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sledećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomerim za 16. i 17. februar.

Ata Images

 

- Više od svega sam želela da na najlepši način, uz vas koje volim i koji me volite, završim godinu i otpočnem turneju, ali sam sigurna da ćete razumeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće - navodi pevačica u izjavi.

- Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola sveta proputovali da bi bili uz mene, i potrudiću se da vam to nadoknadim. Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine.

Pročitajte: Jelka do plafona, ukrasi kao iz snova - Praznična magija u dvorcu Dragane Mirković

- U svoje i u ime porodice hvala vam na porukama saučešća, razumevanja, podrške i ljubavi, neizmerno nam znače. Voli vas vaša Dragana!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti