Ovaj Božić u domu Dragane Mirković je drugačiji: skromno i dostojanstveno

Ovaj Božić u domu Dragane Mirković je drugačiji: skromno i dostojanstveno

Autor: | 07/01/2024

0

Božić u domu Dragane Mirković

Pred sam kraj godine porodicu Dragane Mirković u crno je zavila tužna vest. Preminula je njena svekrva Marta, majka Tonija Bijelića, a folk diva, kojoj je porodica najveća svetinja, odlučila je da pomeri dva koncerta u beogradskoj Areni.

Ata Images

 

Praznici u njenom raskošnom dvorcu nadomak Beča prava su čarolija. No, ovog puta, iz opravdanih razloga, velika slavlja su izostala. Dragana za pravoslavni Božić često dolazi u svoje rodno mesto Kasidol, kod roditelja. Sada je, pak, odlučila da ostane u glavnom gradu Austrije, a razlog je jasan.

Pročitajte: Dragana Mirković zbog smrti svekrve odložila koncerte u Beogradu - Obraćam vam se sa neizmernom tugom...

Popularna pevačica za Badnje veče je bila u pravoslavnoj crkvi u Viner Nojštatu, čijoj parohiji pripada dvorac Ebenfurt gde već godinama živi sa suprugom i decom. Na Instagramu je pokazala i delić atmosfere - paljenje badnjaka.

Instagram

 

Dekorisala je kuću, kao i uvek, otišla do crkve i sa porodicom ispoštovala sve običaje: svečano, skromno i dostojanstveno.

No, život mora dalje, a Dragana se raduje novom druženju sa publikom. Na scenu se vraća za koji dan, 12. januara koncertom u Tuzli, dok su beogradski spektakli zakazani za 16. i 17. februar.

Pročitajte: Jelka do plafona, ukrasi kao iz snova - Praznična magija u dvorcu Dragane Mirković

- Tužne vesti zatekle su me usred završnih priprema za koncerte u Areni i odmah sam u dogovoru sa organizatorima pomerila termine. Prosto, smatrala sam da u tom trenutku nije vreme za pesmu, da mi je mesto uz porodicu, iako znam da je moja pokojna svekrva Marta izuzetno volela to što ja pevam i da bi njena želja bila da se ništa ne otkazuje – rekla je Dragana za “Kurir”.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još