Jelka do plafona, ukrasi kao iz snova: Praznična magija u dvorcu Dragane Mirković

Jelka do plafona, ukrasi kao iz snova: Praznična magija u dvorcu Dragane Mirković

Autor: | 20/12/2023

0

Jelka Dragane Mirković kao iz bajke

Sada svi možemo da spakujemo svoje jelke i ukrase i vratimo ih u kutiju za narednu godinu! Šalu na stranu, zaista dvorac Dragane Mirković krasi najraskošnije drvce koje smo imali prilike da vidimo ove sezone u domovima javnih ličnosti.

Instagram

 

Novogodišnja jelka u porodičnom dvorcu Ebenfurt prepuna je ukrasa u crvenoj i beloj boji, dok svetlucavi lampioni izgledaju kao da se sva magija praznika spustila na zelene grančice.

Pročitajte: U potkrovlju kuće, okupana zlatom - Zavirite u Draganinu i Tonijevu spavaću sobu, bračni krevet neobičnog oblika ostavlja bez daha FOTO

Ispod jelke Dragane Mirković, koja se proteže od poda do plafona, nalaze se ukrasne figure jagnjeta, anđela, Deda Mraza, koje daju toplinu luksuznom domu.

Instagram

 

U prelepom ambijentu bečkog doma očigledno je uživao Draganin sin Marko Bijelić koji je uslikao jelku i fotografiju postavio na svojoj društvenoj mreži.

Pročitajte: Blago onoj sa kojom se oženi - Sin Dragane Mirković pokazao porodični dvorac i luksuzni vozni park (video)

Nije tajna da je Dragana zajedno sa suprugom Tonijem dvorac opremila luksuznim nameštajem, pa smo osim jelke mogli da vidimo i skupoceni luster koji prostoriji daje dozu glamura.

Instagram

 

Dom Dragane Mirković pred božićne i novogodišnje praznike izgleda zaista bajkovito, a svake godine povodom katoličnog Božića, Manuela i Marko, koji već duže ne žive sa mamom i tatom, posetiće porodični dom, te će praznik zajedno proslaviti.

Ista situacija očekuje se 7. januara kada pravoslavni vernici slave Božić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin