Tara je za treći rođendan želela igračku, a Ana Nikolić iskeširala je 8.000 evra i kupila ovo!

Tara je za treći rođendan želela igračku, a Ana Nikolić iskeširala je 8.000 evra i kupila ovo!

Autor: | 29/07/2020

0

Pevačica Ana Nikolić za svoju mezimicu ne štedi novac. Bilo da je u pitanju obična igračka ili odevni predmet Ana voli da Taru vidi srećnu i nasmejanu. Kako se bliži 3. avgust i treći rođendan preslatke ćerke Ane i Stefana Đurića Raste, čitava porodica smišlja na koji način da je obraduje.

Iako je Tara sada već velika i zna šta želi, skromno je izjavila da bi volela da za rođendan dobije igračku. Ana je saslušala želju svoje naslednice, a onda odlučila da joj kupi poklon vredan 8.000 evra!

Pročitajte: Pevačica Ana Nikolić je sa ovim koleginicama završila za sva vremena - One su umrle za mene

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 6. Јун 2020. у 2:48 PDT

Pevačica Ana Nikolić smislila je divan poklon

Cifra od 8.000 evra, složićete se, nimalo nije naivna, ali ako znate da će Ana Tari pokloniti konja, shvatićete da je to vredan i prelep poklon. Nikolićeva je po preporuci otišla u jednu ergelu u blizini Šimanovaca i tamo izabrala belog konja sa pegicama.

 Ana je ranije redovno odlazila na Beogradski hipodrom da jaše, ali je poslednjih godina skroz zapostavila taj hobi. Pošto sada zbog korone nema nastupe, rešila je da ponovo nađe vremena za druženje sa konjima. Ide na jahanje kad god nije u gužvi i pokušava da ljubav prema tim životinjama prenese i na Taru. Tako su nedavno zajedno bile u ergeli kod Šimanovaca i Ani je za oko zapao jedan beli konj ‒ priča dobro obavešteni izvor za „Informer“.

Pročitajte: Povratak posle 40 godina - Pevačica Ana Nikolić odvela Taru u mesto svog detinjstva (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 25. Јул 2020. у 4:32 PDT

- I Tari se ta životinja veoma dopala i odmah je pitala mamu da li mogu da je vode kući. Ana se samo nasmejala, a onda joj je palo na pamet da bi mogla da kupi konja i pokloni ga Tari za treći rođendan, koji je u ponedeljak. Pozvala je Rastu i upitala ga šta misli o tome i njemu se ideja dopala.

Nikolićeva je narednog dana ponovo otišla do ergele kako bi utanačila sve oko kupovine novog ljubimca.

‒ Vlasnik ergele joj je rekao da konj košta 8.000 evra i da će morati da plaća mesečno održavanje i hranu. Pokazao joj je štalu i prostor za jahanje. Ana je rekla da će često dolaziti sa ćerkom na jahanje. Tara je presrećna što je dobila novog ljubimca i stalno traži da ga mazi ‒ objašnjava sagovornik.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 26. Јул 2020. у 6:16 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram