Kriza na estradi ili nešto drugo: Milica Pavlović menja profesiju, a evo čime će se baviti

Kriza na estradi ili nešto drugo: Milica Pavlović menja profesiju, a evo čime će se baviti

Autor: | 04/08/2020

0

Milica Pavlović menja profesiju ‒ ostaviće mikrofon na neko vreme i uplivati u glumačke vode. Nismo sigurni da li je reč o krizi na estradnom nebu ili pevačica samo želi da isproba svoje talente. Ipak, ova vest mnoge je oduševila.

Iako se dugo šuškalo o tome ko će glumiti Jelenu Marijanović u seriji „Pevačica“, inspirisanoj njenim misterioznim ubistvom, sada je stigao odgovor na to pitanje. Aleksandra Prijović dugo je bila prvi izbor za pomenutu ulogu, ali sada je zvanično potvrđeno da će Jelenin lik ipak tumačiti Milica Pavlović.

Pročitajte: Milica Pavlović srećna što nema dečka - Poludela bih sa njim u karantinu

Tek kada su informacije postale zvanične Milica se oglasila i potvrdila da je sve to za nju jedno veliko i novo iskustvo, ali i uzbuđenje.

‒ Iskreno, sada kada je informacija o seriji „Pevačica“ postala javna osećam veliku euforiju i uzbuđenje. Ali i postajem svesna šta se zapravo dešava i kakvu odgovornost imam u narednom periodu. Naravno, istinski sam polaskana i počastvovana što je zaista neverovatna ekipa koja stoji iza realizacije ove serije, sa vanserijskim Gagom Antonijevićem na čelu, u meni videla takav glumački potencijal i dodelila mi veoma zahtevnu i ozbiljnu ulogu. Njihovo poverenje i vera u mene je moj najveći motiv da dam 1.000 odsto sebe kada je ovaj projekat u pitanju. Moji fanovi i generalno publika odlično znaju da, ako sam se nečeg prihvatila, onda sam rešena da idem do kraja ‒ rekla je Milica.

Pročitajte: Milica Pavlović - U poslu sam psihopata, a u ljubavi budala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Aug 3, 2020 at 11:17pm PDT

‒ U karijeri sam zaista imala mnogo ponuda kada su serije i filmovi u pitanju, ali nisam osoba koja bi bilo šta uradila tek da bi se time pohvalila. Uvek ozbiljno razmislim pre nego što donesem odluku. Ovakvu ponudu i ulogu nisam mogla da odbijem, prihvatila sam se ozbiljnog i teškog zadatka, ali sam spremna da budem maksimalno posvećena narednih nekoliko meseci, koliko će trajati snimanje ‒ rekla je Milica za „Blic“.

‒ Ne mogu da iznosim detalje o projektu, ali mogu da kažem da je scenario neverovatno uzbudljiv i pun neočekivanih preokreta. Ja sam ga pročitala u jednom dahu i ova serija sigurno će biti nešto potpuno novo i drugačije od svega što je publika na našim prostorima do sada imala prilike da vidi. Serija „Pevačica“ otvoriće im neke nove vidike, jer ništa nije onako kako izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jul 27, 2020 at 9:44am PDT

Milica je spremna za početak snimanja, koje će se odvijati od 12. avgusta do sredine novembra. Iako su nastupi sada otkazani, ova energična i neverovatna mlada žena ne može da sedi skrštenih ruku, pa je odlučila da u niz svojih uspeha upiše još jedan, glumački, kada je već sve ostalo stavljeno na „čekanje“.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, ATA Images, Instagram

Pročitajte još