Milica Pavlović: Imala sam emotivne lomove, ali su bili kratkog daha

Milica Pavlović: Imala sam emotivne lomove, ali su bili kratkog daha

Autor: | 22/02/2020

0

  Milica Pavlović u razgovoru za Hello! otkriva da je emotivna devojka i da, poput svakog, priželjkuje da voli i bude voljena

 

Od kada se pre osam godina pojavila na sceni, Milicu Pavlović ni na trenutak nije napuštala odlučnost da se u žestokoj konkurenciji istakne u poslu koji neizmerno voli, u kome uživa i u svakom trenutku daje maksimum. I ovoga puta insistirala je da na slikanju povodom „Dana zaljubljenih“ napravi nešto drugačije i vizuelnom transformacijom prikaže još jednu verziju svog scenskog alter-ega. Naizgled oštra i na pristojnoj, profesionalnoj distanci, iza kamera i objektiva Milica nam otkriva da je jedna emotivna devojka, koja kao i svi priželjkuje da voli i bude voljena. U razgovoru za “Hello!” saznali smo da li joj se ta želja konačno ostvarila ili naziv nove pesme “Status kvo”, koju je publici odlučila da pokloni na dan kada se slavi ljubav, opisuje trenutno stanje u njenom intimnom svetu.

Na dan izlaska ovog intervjua publiku ćete obradovati novom pesmom. Zbog čega ste želeli da to bude baš 14. februar?

- Album "Zauvek" izašao je pre godinu dana. Čim sam ga snimila i videla prve reakcije publike, kao i njihovo oduševljenje na koncertima, znala sam da mi predstoji ozbiljan zadatak da to prevaziđem. Ubrzo sam se bacila na posao i potragu za pesmom sa kojom bih opet izazvala sebe, a publici bila inovativna, kao i do sada, jer drugačije ne može i ne sme. Dok sam čekala Marinu da po ko zna koji put izmeni tekst i zadavala joj glavobolje za pesmu koju sam planirala da predstavim, niotkud se pojavila ova, kako je moji najbliži prijatelji i ja zovemo “čarobna pesma”, kompozitora Dušana Bačića. Priznajem, bila je to ljubav na prvi pogled, odnosno na prvo slušanje. Dovoljno je da vam kažem da sam posle prvih taktova zadrhtala, a mi žene znamo šta taj osećaj znači. Tada sam rešila da izađe baš na dan koji slavi ljubav.

Pesma nosi naziv “Status kvo”. Jeste li se ikada našli u takvoj situaciji?

- Tekst govori o mom viđenju izlaska iz “status kvo” situacija. U prevodu, mogu da volim do kostiju, ali ne i da ne znam na čemu sam sa partnerom. Često pričam sa prijateljima upravo o takvim stanjima. Dešava se da se mesecima dopisuješ sa nekim, izlaziš, čak i kad se desi poljubac ili nešto više, ti već sledećeg jutra ne znaš na čemu si. Ko se tu čega plaši i zašto je bitno ko će kome prvi da se javi? Ako ima strasti, interesovanja i neke lepe energije, svako svoj ponos može da ostavi po strani.

Kako se postavite kada se nađete u toj situaciji?

- Žena sa jakom energijom, izgrađenim stavom i principima neće se lako u njoj naći, ali dešavalo se da sebi dozvolim slično, mada je to bilo u periodu kada sam formirala svest o sebi i drugim ljudima. Vremenom sam učila na sopstvenim i tuđim greškama, radila sam na tome da učinim sve da do sličnih situacija ne dođe. Ako rešim da sa nekim ostvarim bilo koju vrstu odnosa, onda stojim iza svih svojih postupaka. Gledam da budem maksimalno iskrena od starta, što očekujem i od drugih.

Nastavak intervjua sa Milicom Pavlović pročitajte na sledećoj strani...

Kako je moguće da niko do sada nije zaslužio da ga predstavite javnosti? Gde muškarci greše kada ste vi u pitanju?

- Postavila sam sebi prioritete. Svaki dostignuti cilj iziskuje postavljanje novog, još zahtevnijeg. Od početka karijere verovala sam u svoj put, u sopstvenu viziju. Želela sam da moj rad i muzika budu nešto kroz šta će me publika upoznati. Svesno sam žrtvovala emocije, a svoj mir i privatnost čuvala sam samo za sebe. Kao svaka žena, imala sam emotivne lomove, ali kratkog daha. Nekad bi mi i zafalio taj zagrljaj, lepa reč ili jednostavno neizgovorena reč sa osobom koja bi bila pored mene, ali sam unutrašnjom snagom uspevala da se izborim sa tim, da odolim iskušenjima i eliminišem pogrešne izbore.

Tražite li nekada grešku u sebi?

- Uvek polazim od sebe. Bilo da su u pitanju međuljudski odnosi, posao ili emotivni život. Ne volim da preispitujem odluke, jer pre nego što nešto izgovorim ili uradim, dobro promislim o svojim postupcima. Iste situacije gledam iz različitih perspektiva i tako donosim krajnji sud o osobi ili problemu. Nisam prezahtevna, već se vodim time da temeljno pristupim svakoj situaciji, a imam utisak da ljudi danas i ne žele da zagrebu ispod površine onoga što vide. Tu zapravo i nastaje nerazumevanje među partnerima. Muškarci me idealizuju i to je najčešća greška koju prave.

Verujete li u ljubav za ceo život ili s godinama postajete skeptični po tom pitanju?

- “Verujem u ljubav, za nju dajem sve...”. Zaista mislim da je ona pokretač svega i da bez nje nismo u stanju da pružimo maksimum. Okružena sam osobama koje neizmerno volim i imam svoju oazu mira. Ljubav usmeravam na prave ljude i one koji su spremni da je uzvrate, jer ako nešto nesebično dajem i pružam, očekujem da mi bude uzvraćeno. Želim ljubav za ceo život i, mada znam da je teško pronaći kompatibilnu osobu, verujem da svakog od nas negde čeka neko ko je predodređen da bude naša “druga polovina”.

Ne ustručavate se da istaknete i fizičke adute. Koliko su vam oni jaki saveznici u zavođenju? Na šta muškarci najviše “padaju” kada ste vi u pitanju?

- Nisam opterećena svojim fizičkim izgledom. Posao je takav da zahteva maksimalnu formu i da uvek pokažem najbolju verziju sebe, ali nisam od onih žena koje svakodnevno mere svaki uneti gram i padaju u depresiju zbog nezadovoljstva izgledom. Muškarce osvajam energijom i to je ono što smatram svojim adutom. Ako sama sa sobom nisam energetski okej, mogu da obučem i najbolji komad odeće iz ormana, ali neću popraviti situaciju.

Jeste li odvažni u pravljenju prvog koraka kada vam se neko dopadne?

- Ranije sam bila stidljiva kada su te stvari u pitanju. Što sam starija, sve više toga preuzimam u svoje ruke i nemam problem da svesno dam povod ili znak osobi koja mi se dopada. Ipak, više mi prija kada muškarac preuzme inicijativu i načini prvi korak, jer je ženama ipak bliže da budu osvajane, a ne da osvajaju.

Nastavak intervjua sa Milicom Pavlović pročitajte na sledećoj strani...

Kada ste poslednji put bili “ludi od ljubavi”?

- Budući da sam dupli Lav, kod mene su sve emocije pojačane do maksimuma. Nedavno mi se desilo jedno prelepo emotivno stanje, ali baš da sam luda od ljubavi... To još nisam. Teško svima nama kada ja budem poludela od ljubavi, mislim da u zemlji neće biti dovoljan broj strana da se ispriča sve o tome. Verujem da će svaki intervju ili vest kretati sa “Televisa presenta”. (smeh)

Koliko je teško biti jača polovina Milice Pavlović?

- S obzirom na to da i sama sa sobom jedva izlazim na kraj, mislim da ni mom budućem partneru neće biti lako. Znam da budem komplikovana, ali zaista se trudim da s godinama taj deo karaktera malo umirim. Koliko je moguće... Mislim da se ne treba voditi time da li je neko jača ili slabija polovina, jer je to individualna stvar, već da li ima snage da se izbori sa vama. Kako čvrsto stojim na zemlji i sve što sam postigla dugujem ozbiljnom odricanju, radu i trudu, ne bih volela da pored sebe imam neku mlaku, neodlučnu i besposlenu osobu.

Nemate problem da odgovarate na pitanja o emotivnom životu, ali se stiče utisak da ono ključno ipak zadržavate za sebe.

- Slatko se nasmejah. Rekla bih da sam oborila rekord javnih ličnosti u istoriji šou-biznisa kada je reč o priči na temu ljubavi, a od partnera ni traga ni glasa. Bar što se medija tiče. (smeh)

Milica Pavlović: Nije mi problem da odem pešaka do prodavnice kad zatreba

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана 18. Феб 2020. у 3:26 PST


Da li biste mogli da budete u vezi sa muškarcem koji se takođe bavi javnim poslom?

- Budućem partneru savetujem da se naoruža živcima i strpljenjem, jer sa mnom nije lako, a čime se bavi definitivno je manji problem.

Pribojavaju li se baka i deka da ćete ostati sami? Pitaju li vas kada ćete se udati?

- Najlepše godine života poklonili su meni i čini mi se da, šta god da uradim, nikad neću uspeti da im se odužim za sve što su za mene učinili. Njima je najbitnije da su od mene stvorili dobrog čoveka sa radnim navikama i da me ništa ne “boli”. Onog pravog strpljivo čekaju, sa malim, simpatičnim pošalicama na taj račun, koje mi povremeno upute.

Koje prezime bi, osim Pavlović, najlepše išlo uz vaše ime?

- Odlično pitanje. Hm... Svako koje će biti dodato mom. Moram da srušim iluziju svakog muškarca, naročito ovde na Balkanu, da se samo njegovo prezime računa i da je samo ono validno. Što se pre navikne na moje rešenje, lakše će mu biti.

Osećate li se nekada usamljeno i čime lečite taj osećaj?

- Ako na brzinu kojom se danas živi i prirodu posla kojim se bavim dodate moj karakter i temperament, posvećenost i temeljnost, kao i poverenje koje mi publika pruža svih ovih godina i prati sve što radim, na čemu sam joj neizmerno zahvalna, priznaćete da su trenuci samoće ponekad potrebni, pa i poželjni. Ono što je najbitnije, tada se ne osećam usamljeno. Smirim misli i uživam u begu od svega što me očekuje, vrlo brzo, iza prvog ugla. I da, slatkiši obavezno idu uz tu atmosferu, tik pred novi let.

Deana Đukić  Stefan Stojanov i Luka Bošković

Pročitajte još