Sreća zakucala na vrata vile Cece Ražnatović: Nikoljdan joj doneo najlepše iznenađenje

Sreća zakucala na vrata vile Cece Ražnatović: Nikoljdan joj doneo najlepše iznenađenje

Autor: | 19/12/2023

0

Slava Cece Ražnatović donela je radost u kuću

Tradicionalno pola estrade odlazi na slavu Cece Ražnatović, pola njih slavi. Tako će najverovatnije biti i ove godine za Nikoljdan, kada u Ljutice Bogdana pevačica dočekuje svoje najmilije. 

Ipak, najveća radost stigla je u dom Cece Ražnatović i Sveti Nikola doneo je najlepše iznenađenje za svaku majku.

Instagram

 

Ćerka Anastasija Ražnatović, uprkos nagađanjima da će propustiti ove godine slavu, došla je u prestonicu, gde će sa porodicom, bez supruga Nemanje Gudelja, proslaviti Svetog Nikolu.

Pročitajte: Cecina slava kao ničija druga - Na trpezi folk dive ima svega, u Ljutice Bogdana Nikoljdan se sprema tri dana

Naime, kako smo mogli da vidimo na društvenim mrežama, Anastasija je stigla u vilu na Dedinju, gde je pokazala delić atmosfere, ali i savršenu šminku i frizuru za Nikoljdan.

Instagram

 

Inače, Ceca Ražnatović je definitivno kraljica Nikoljdana. Svake godine folk diva od jutra do mraka priprema slavu i dočekuje mnogo gostiju.

Ceca je i ove godine sigurno otpočela pripreme za Nikoljdan ranije, jer treba uslužiti veliki broj prijatelja, kolega i članova porodice i pobrinuti se da nikome ništa ne fali. 

Pročitajte: Pile bakino - Ceca prvi put objavila sliku malog Krstana, sve više liči na tatu Veljka

Sudeći po fotografijama iz prethodnih godina koje su zalutale na društvenim mrežama, na Cecinoj trpezi zaista ima svega, a količina može da nahrani baš svakog gosta koji će joj svojim prisustvom danas uveseliti slavu.

Kako će ove godine izgledati trpeza Cece Ražnatović verovatno ćemo imati prilike da vidimo tek večeras.

Twitter

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još