Ne pomaže nijedan lek: Stanje Selin Dion sve gore, njena sestra sve otkrila

Ne pomaže nijedan lek: Stanje Selin Dion sve gore, njena sestra sve otkrila

Autor: | 20/12/2023

0

Zdravlje Selin Dion i dalje nije dobro

Javnost je već neko vreme zabrinuta za zdravstveno stanje Selin Dion, a sudeći po izjavama njene rođene sestre, pevačica i dalje nije dobro. 

Photo by Pascal Le Segretain Getty Images

 

Selin pati od retkog neurološkog poremećaja, takozvanog sindroma ukočene osobe, i morala je da se povuče sa scene. Leka za ovu bolest i dalje nema, a progresivna priroda ovog oboljenja dodatno brine javnost.

Pročitajte: Ne prepoznaje ni svoje bližnje - Bred Pit progovorio o retkom poremećaju zbog kojeg sve češće ostaje kod kuće

Sestra kanadske dive priznala je medijima da je Selin u teškom stanju, posebno jer je bila sposobna osoba koja nije poznavala granice svog tela i uma, a sada ne može ništa da uradi da bi joj bilo bolje. 

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

- Ona se trudi, ali nema kontrolu nad svojim mišićima. Uvek je bila disciplinovana i slama mi se srce zbog ovoga, uvek je naporno radila - priznala je Klodet za jedan magazin na francuskom jeziku. 

Dodala je da je san svih članova porodice pa i same pevačice da se vrati na scenu, ali da i dalje nisu sigurni da li će to ikada biti moguće. 

Pročitajte: Zdravlje Selin Dion kritično, pop diva se oglasila vanrednim saopštenjem - Uzimam lekove, slušam doktore, ali... (video)

Ni najbolji lekari i istraživači nisu u mogućnosti da pomognu pevačici, jer i dalje ne postoji lek koji bi mogao da obuzda ovu opasnu bolest.

Nada ih i dalje drži, posebno jer Selin nije još uvek u invalidskim kolicima, tako da se uzdaju da će uskoro naći rešenje.

Photo by Ethan Miller/Getty Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kevin Winter / Staff / Getty Images Entertainment via Guliver

Pročitajte još

Najnovije vesti