Zdravlje Selin Dion kritično, pop diva se oglasila vanrednim saopštenjem: Uzimam lekove, slušam doktore, ali... (video)

Zdravlje Selin Dion kritično, pop diva se oglasila vanrednim saopštenjem: Uzimam lekove, slušam doktore, ali... (video)

Autor: | 29/04/2022

0

Zdravlje Selin Dion kritično, pop diva ponovo odložila svetsku turneju

Selin Dion, jedna od najvećih muzičkih zvezda našeg vremena, ponovo je odložila svetsku turneju. Ovog puta, razlog nije pandemija. Kanadska pevačica i dalje se bori sa zdravstvenim problemima, odnosno sa grčevima mišića, zbog čega ne može da se kreće po sceni kako je navikla. Iako se posle višemesečnog lečenja dobro oseća, oporavak traje duže nego što je očekivala.

Pročitajte: Selin Dion otkazala sve koncerte, oglasila se PR služba - Ne može da se kreće

Getty Images

 
 

Fanovima se obratila putem društvenih mreža, u emotivnom snimku tokom kojeg je u više navrata bila na ivici suza.

- Veoma mi je žao što još jednom moramo da promenimo planove za turneju. Prvo smo morali da odložimo koncerte zbog pandemije, a sada zbog mog zdravstenog stanja. Nažalost, neki će biti i otkazani. Dobra vest je da se osećam malo bolje, ali sve se odvija jako sporo, što je za mene zaista frustrirajuće. Idem na terapije, uzimam lekove, slušam doktore… Ne mogu da dočekam trenutak kada ću ponovo stati na binu, ali za to moram da budem u vrhunskoj formi.  Jednostavno, još nisam spremna. Vi zaslužujete da vam se na nastupima predajem cela – ispričala je Selin.

Pročitajte: Rasplakala svet rečima o pokojnom suprugu - Kada sam te noći stigla kući, bilo je kasno, pre toga rekao mi je poslednje volim te! (video)


- Znam da ste me dugo čekali i zaista cenim vašu lojalnost. Činim sve da se vratim na nivo na kom sam ranije bila, kako bismo se što pre ponovo videli. Hvala vam na porukama podrške, na svemu. Nadam se da će se ovaj rat uskoro završiti i molim se za mir – rekla je velika zvezda na kraju poruke i još jednom se izvinila svima koji nikako da dočekaju da je čuju uživo

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još