Misteriozna supruga Branimira Nestorovića: Tri decenije su u braku, njihov odnos remeti ogroman problem

Misteriozna supruga Branimira Nestorovića: Tri decenije su u braku, njihov odnos remeti ogroman problem

Autor: | 18/12/2023

0

Supruga Branimira Nestorovića pod velom misterije

Branimir Nestorović, doktor koji je privukao pažnju javnosti tokom pandemije korona virusa, najveće je iznenađenje na poslednjim vanrednim izborima. Prema preliminarnim rezultatima parlamentarnih izbora, njegova lista „Mi - glas iz naroda“ osvojila je više od pet odsto glasova.

Ata Images

 

Doktor je ponovo privukao pažnju javnosti, tako da su se svi zainteresovali i za njegov privatni život. Poznato je da je Nestorović u srećnom braku više od trideset godina, i da ima ćerku Minu, a njegovu suprugu retko ko je video.

Pročitajte: Ana Brnabić sa partnerkom i sinom na glasanju - stajling Milice Đurđić ostavio bez daha

Uprkos tome što su tri decenije u braku, doktor Nestorović i njegova supruga nemaju nijednu zajedničku sliku, makar ne neku koja je našla put do javnosti. 

Ata Images

 

Supruga Branimira Nestorovića baš beži od svetlosti reflektora jer joj ne prija popularnost koju je njen suprug stekao javnim nastupima. Zbog velike medijske pažnje doktor Branimir se jednom požalio na problem koji ima sa suprugom. 

Pročitajte: Došla, objasnila, otišla - Jelena Karleuša podiže modne standarde čak i na biračkom mestu

- Žena je prestala da izlazi sa mnom. Kaže da više neće nigde da ide sa mnom. Kad krenemo, to bude puno ljudi, zaustavljamo se, tu su selfiji... - požalio se doktor jednom prilikom.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti