Njegove pesme obožavate, ali ne znate da je baš on muž Gorice Popović: U braku su 30 godina, zajedničke slike nećete pronaći

Njegove pesme obožavate, ali ne znate da je baš on muž Gorice Popović: U braku su 30 godina, zajedničke slike nećete pronaći

Autor: | 17/07/2023

0

Muž Gorice Popović je poznati muzičar

Gorica Popović, jedna od naših najcenjenijih glumica, privatni život nikada nije stavljala u centar medijske pažnje, već je karijeru gradila na brižljivo izabranim ulogama i zasluženo stekla status umetnika kome publika veruje i čiji rad poštuje.

Luka Šarac

 

Poslednjih godina Gorica sve češće provodi vreme u porodičnoj kući na Srebrnom jezeru, gde je našla mir i utočište od gradske vreve. Društvo joj pravi suprug Nenad Petrović, sa kojim je u braku tri decenije.

Pročitajte: Gorica Popović oduševila receptom za rusku hladnu čorbu sa kiselim krastavčićića

Uprkos tome što su oboje javne ličnosti, retko se mogu zajedno sresti, a nerado govore i o privatnom životu.

‒ Volimo iste stvari, volimo životinje, imamo interesovanja koja se dobro slažu ‒ kaže kratko glumica koja je nedavno otišla u penziju, što ne znači da će manje biti aktivna.

Profimedia

 

Nenad Neša Petrović je saksofonista, džez muzičar i kompozitor. Osim što se bavi pedagoškim radom, predaje džez saksofon u Muzičkoj školi „Stanković“, član je benda „No Smoking Orchestra“, sa kojim je obišao planetu. Često je sa njima išla i Gorica, koja odlično peva.

‒ Vodili su oni mene ranije svuda. Učestvovala sam na njihovim koncertima, radili smo rok-operu u Parizu ‒ prisetila se umetnica kada ju je ekipa HELLO! magazina posetila na Srebrnom jezeru.

Profimedia

 

‒ Prijatelji kažu „blago vama“, a mi zaista uživamo. Priroda i vazduh su božanstveni, a s obzirom da nema gužve, male su mogućnosti da se zarazimo. Mislim da smo pravi srećnici što u ovo vreme možemo da boravimo na ovakvom mestu ‒ iskrena je Gorica.

Pročitajte: Gorica Popović otvorila dušu - Naše dete bilo bi darovito, žao mi je što nisam postala majka

‒ Kada su proglasili „lokdaun“, u Beogradu sam sela za mašinu i sašila zaštitne maske, a onda se pridružila suprugu, koji je već bio na jezeru sa naša tri psa. Uglavnom smo ovde, a u Beograd odlazimo kad imamo obaveze.

 

Luka Šarac

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović/Gloria

Slične Vesti

Najnovije vesti