Ko je otac deteta Marije Šerifović? Otkrivena strogo čuvana tajna: Moj sin će sve znati

Ko je otac deteta Marije Šerifović? Otkrivena strogo čuvana tajna: Moj sin će sve znati

Autor: | 15/12/2023

0

Sad kada svi znaju da je postala majka, logično je postaviti i pitanje ko je otac deteta Marije Šerifović. Jer, za bebu je potrebno dvoje.

Instagram

 

“Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi.

Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu”, napisala je uz prvu fotografiju dečaka koji je svet ugledao prošle nedelje, i zapalila Instagram.

Instagram

 

Mario je rođen uz pomoć surogat-majke, u Americi. To je procedura koja je komplikovana i skupa, a često ume da potraje godinama. No, nije problem samo pronalaženje odgovarajuće žene koja će ustupiti svoju matericu. Potrebna je i druga strana. Otac.

Pročitajte: Marija Šerifović dobila SINA! Surogat majka iznela trudnoću, pogledajte prvu fotografiju bebe, znamo i kako se zove

On je, po svemu sudeći, odabran u banci sperme. Tako nešto postoji i u Srbiji, ali Marija se verovatno odlučila za stranca, s obzirom na to da je beba rođena u Americi. Donacije sperme su anonimne i dete nema mogućnost da sazna identitet donora, osim ako ne postoji dogovor.

Edvin Kalić

 

No, pevačica je odabrala sve, i unapred je znala kakve fizičke karakteristike nosi genetski materijal oca.

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario – otkrila je Marija za Blic.

Na pitanje ko je otac deteta i da li je njegov identitet uopšte važan, odgovara:

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu da delim informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će moj sin, kada dođe vreme, o tome znati sve.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Edvin Kalić