Tuga je dvostruko veća: Ćerka glumice Jelene Čvorović ostala sama, posle oca izgubila i majku

Tuga je dvostruko veća: Ćerka glumice Jelene Čvorović ostala sama, posle oca izgubila i majku

Autor: | 07/12/2023

0

Ćerka Jelene Čvorović Paunović posle oca izgubila i majku

Glumica Jelena Čvorović Paunović, koju najviše pamtimo po epizodnim ulogama u najpopularnijim domaćim serijama, juče nas je napustila. Preminula je u 75. godini, što je na društvenim mrežama otkrila njena ćerka Mina.

ATA Images

 

Mnoge je zatekao odlazak Jelene Čvorović Paunović. Uvek je bila puna života i duha, dobre energije i optimizma, aktivna na Fejsbuku, gde je pratioce zabavljala zabavnim dogodovštinama. Posebno je upečatljiv bio njen “hrapav” glas.

Da je sjajna komičarka potvrdila je kao Kasandra, Đošina žena, u “Srećnim ljudima”. Međutim, bila je i sjajna karakterna glumica, sa stalnim angažmanom u Beogradskom dramskom pozorištu.

Youtube printscreen

 

Jelenin suprug preminuo je pre nekoliko godina. Gostujući u jednoj emisiji, glumica je ispričala anegdotu sa početka njihove ljubavi.

Pročitajte: Ovo je jedina fotografija muža preminule Jelene Čvorović Paunović

- Moj muž, jedan krasan čovek, rekao mi je: „Samo da znaš, ja sam se raspitao.“ On je proveravao da li sam ja alkos. Nudio me je nekim skupim i divnim pićima, za koje nisam ni čula. Ja sam iz jednog malog grada, a on je Beograđanin. Mislio je da sam lečeni alkoholičar, pa je proveravao moju prošlost pre nego što smo napravili porodicu - nasmejala je Jelena gledaoce.

Facebook

 
 

Ćerka Mina je, kažu, njena slika i prilika. Od majke se juče oprostila potresnim rečima.

Pročitajte: Velika tragedija obeležila je život glumice iz Porodičnog blaga

- Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno - kako si ispala na Fejsbuku, i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si... Privilegija je što sam tvoja, a ti moja. Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas, to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te. 

Facebook

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs BDP

Pročitajte još