Zvezde u usponu: One se za popularnost bore same, uprkos poznatim roditeljima

Zvezde u usponu: One se za popularnost bore same, uprkos poznatim roditeljima

Autor: | 09/08/2020

0

Ćerke poznatih - talentovane devojke prete da zasene popularnost svojih roditelja, ali za mesto pod suncem odlučile su da se bore bez njihove pomoći.

Maja je preslikana Uma Turman, iako nosi prezime ništa manje poznatog tate Itana Houka. Ljubav slavnog para nije bila dovoljno jaka da bi potrajala, ali su ostali u dobrim odnosima zbog ćerke i četiri godina mlađeg sina Levona. U početku Maja je zazirala od medija i javnosti, pa dugo nismo znali ni kako izgleda, ni na koga liči. Imala je i problem sa disleksijom, ali je taj poremećaj nije sprečio da se zaljubi u scenu. Uostalom, i genetika je učinila svoje.

Neko vreme bavila se modelingom, videli smo je na naslovnoj strani „Voga“, a neobičnom lepotom zaintrigirala je i Kventina Tarantina. To nije bilo teško – setite se ko je igrao glavnu ulogu u njegovom blokbasteru „Kill Bill“. Iako je talenat i lepotu nasledila od majke, a Tarantino im je i porodični prijatelj, Maja je insistirala na tome da ide na kasting za njegov prošlogodišnji hit „Bilo jednom u Holivudu“ i da se sama izbori za ulogu. U međuvremenu je dobila još pristojnih ponuda. Njeni roditelji ni prstom nisu mrdnuli da je lansiraju među zvezde, tako bar kažu upućeni. Ili je dovoljno da se zna „čija je“.

Pročitajte: Uma Turman - Borba za starateljstvo nad kćerkom

Ćerke poznatih zasenile Holivud

„Bilo jednom u Holivudu“ bio je odskočna filmska daska za još jednu mladu damu proverenog „pedigrea“. Možda na osnovu njenog imena nećete moći da pogodite ko joj je majka, ali da je nasledila njenu bujnu lepotu i talenat – jeste. Margaret Kvejli ćerka je glumice Endi Makdauel, ima 25 godina i igrala je jednu od glavnih junakinja u popularnoj seriji „The Leftovers“, sa Džastinom Teruom. Kreatorka Kejt Spejd pet godina zaredom birala ju je za zaštitno lice svojih kampanja, jer to lice nije tipično holivudsko, već u tom svetu predstavlja pravo osveženje. Margaret je odlučila da zadrži očevo prezime (zgodni Pol Kvejli, bivši maneken) kako joj na audicijama ne bi gledali kroz prste. Čak nije imala nameru da se bavi glumom. U svet umetnosti ušla je na drugi način, kao profesionalna balerina i fotomodel. Prvi put se kao glumica okušala slučajno, dok je živela sa dečkom u Parizu i radila revije. Danas može da se pohvali nominacijom za nagradu „Emi“ i hvaljenim filmskim projektima.

Za razliku od Ume Turman i Itana Houka, Kevin Bejkon i Kira Seždvik i dalje su u srećnom braku. „I dalje“ znači cele tri decenije. Stopama poznatog glumačkog para krenula je njihova ćerka Sosi, koja se prvi put ispred kamera našla kad je imala deset godina. No, roditeljima se nije dopao njen izbor. Štaviše, činili su sve da je odgovore od namere da pođe tim putem jer su imali dovoljno iskustva sa drugom stranom medalje. Sosi je bila uporna, toliko da ju je otac na kraju angažovao za film koji je režirao. Međutim, ponašao se prema njoj kao da je totalni stranac, žalila se kasnije. Nije štedeo na strogoći i savetima, ali ona nije odustajala. U radnoj biografiji dvadesetosmogodišnje glumice već je upisano dvadesetak naslova, među njima i aktuelna serija „Narcos Mexico“.

Pročitajte: Kevin Bejkon i Kiri Sedžvik - Ljubav za ceo život u braku dugom 29 godina

Ćerke poznatih - prelepe i slavne

Za ocem Ajris Lo ludele su žene svih generacija. Slomio je srca mnogih devojaka, među njima i njene majke Sejdi Frost, a trenutno čeka šesto dete sa četvrtom ženom, ali Džud Lo s ponosom može da kaže da „srcelomačku“ tradiciju nastavlja i njegova najstarija ćerka. O Ajris će se, doduše, tek pričati, jer ima samo 19 godina. Glavna preokupacija joj je moda, bila je zaštitno lice raznih brendova, a možemo je videti i u novoj kampanji kuće „Fendi“. Izbor profesije bio je možda logičan splet okolnosti budući da joj je kuma niko drugi do čuvena manekenka Kejt Mos.

Edi Marfi ima ukupno desetoro dece, a najuspešnije je – najstarije. Zove se Brija i prava je naslednica čuvenog „policajca sa Beverli hilsa“. Pošto ni njen otac nije baš oberučke prihvatio mogućnost da mu ćerka postane javna ličnost, odlučila je da se za mesto pod suncem bori sama. Ne znamo kako je reagovao kada je u jednom filmu snimila prilično provokativne scene, a posle toga pozirala u toplesu za magazin za odrasle, ali uspela je u nameri da je svet dobro zapamti. Pored glume i mode bavi se i modernim slikarstvom, pa je nedavno imala prvu izložbu. Iako Edi svojevremeno nije podržao njenu želju da se okuša na velikom i malom ekranu, tridesetogodišnja Bri „uzvraća“ mu upornim nagovaranjem da snimi bar još jedan nastavak kultne komedije iz osamdesetih.

Pročitajte: Edi Marfi ima devetoro dece s pet različitih žena - Stiže i deseto! (video)

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/getty Images, Instagram