Edi Marfi ima devetoro dece s pet različitih žena: Stiže i deseto! (video)

Edi Marfi ima devetoro dece s pet različitih žena: Stiže i deseto! (video)

Autor: | 18/09/2018

0

Američki glumac Edi Marfi (57) u decembru ove godine očekuje dolazak svog desetog deteta na svijet. Njegova dugogodišnja devojka, australijska glumica Pejdž Bučer (39) nosi njihovo drugo dete, a za strane medije otkrila je kako se radi o sinu. Zajedno imaju ćerku Izi Oona (2).

- Veoma smo uzbuđeni zbog bebe, a nije isključeno da ga nećemo nazvati po njegovom ocu - rekla je Pejdž. Glumac ima još osmoro dece s četiri različite žene. S bivšom suprugom Nikol Marfi ima petoro dece, ćerku Briu (28), sina Majlsa (25), ćerku Šejn (23) i ćerke Zolu (18) i Belu (16). 

- Zanimljivo je i da su svi potpuno drugačiji jedni od drugih. Nijedno od njih nije poput mene - izjavio je jednom prilikom Marfi koji još s Polet Meknili ima sina Erika (29), s Tamarom Hud sina Kristijana (27) te s pevačicom Mel Bi ćerku Endžel (11). Izvor blizak paru rekao je da su Pejdž i Edi hteli još jedno, glumčevo po redu, deseto dete.

 

- Hteli su mlađeg brata za njihovu ćerku. Žive vrlo povučenim životom, porodica im je sve. Pejdž se vrlo dobro slaže s njegovom ostalom decom - rekao je izvor za američke medije. Dodao je i kako je Pejdž vrlo brižna i dobra majka jer svaki dan vodi malenu ćerku u park i na igranje.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: edi marfi