Bivša devojka Bogdana Srejovića preživela pakao: Manijak joj je spržio lice, evo kako danas izgleda

Bivša devojka Bogdana Srejovića preživela pakao: Manijak joj je spržio lice, evo kako danas izgleda

Autor: | 01/12/2023

0

Bivša devojka Bogdana Srejovića preživela pakao

Bogdan Srejović u žižu javnosti dospeo je kao velika, doduše kratka, ljubav Cece Ražnatović. Od tada se svaki njegov korak pomnije prati. Iako su popularna pevačica i mladi biznismen raskinuli pre skoro dve godine, javnost i dalje nastoji da sazna sve o njemu.

Dejan Milićević, Instagram

 
 

Srejović je već duže u srećnoj vezi sa voditeljkom Jovanom Ljubisavljević, a pre Cece je dugo bio sa Zoranom Tasovac, sa kojom je dobio ćerku Iskru.

Pročitajte: Idi dok si mlad... Cecin bivši pokazao kako uživa na prvom zajedničkom letovanju sa novom devojkom

Zabavljao se i sa Vladanom Radosavljević, koja je u decembru 2016. godine doživela veliku dramu na Dorćolu.

Naime, dok je Bogdan parkirao automobil, Vladanu je ispred zgrade napala nepoznata osoba i prosula joj kiselinu po licu. Identitet počinioca još nije otkriven. Dve godine kasnije na Instagramu se prisetila incidenta.

Instagram

 

„Mesec decembar (kažu mesec praštanja), tačno dve godine od napada i polivanja kiselinom (živom sodom) na mene od „nn napadača“. Zahvaljujući istrazi kako je vođena i dalje se „ne zna“ ko stoji ili koja stoji iza svega ovog.

Imam potrebu da se oslobodim svake fizičke i psihičke boli, kao i posledica koje je ovaj događaj ostavio na mene. Hvala Gospodu Bogu što me je sačuvao među živima i što sam se skoro pa oporavila“, napisala je Vladana tada.

„Na sebe više ne gledam kao na žrtvu, već na pobednika, koji je uspeo da nadvlada jedno ovako ružno iskustvo. Pokušavam da oprostim i sažalim se na tog jadnika / jadnicu, kome je ovako nešto moglo da padne na pamet. Nadam se da ga / ju je usrećila svaka moja opekotina šestog stepena, spaljena kosa, svaka rana, oštećen vid, svi ti u početku zalogaji hrane na cevčici.“

 

„Sve prođe, isceljuje se i regeneriše, ali zlo u takvim ljudima ostaje. Pitam se kakav li je život tako zlobne duše i da li se ovim nahranila? Moja duša ne zaslužuje da nosi gnev i bes zbog ovakvih ljudi, već da bude lepa i radosna kao što je bila i pre ovog događaja. Zato ovim sažaljenjem i praštanjem stavljam tačku na taj deo svog života. 'Nikad nije bilo lako biti čovek među ljudima'“, navela je bivša devojka Bogdana Srejovića.

Pročitajte: Do kraja života... Godinu dana posle raskida Ceca i Bogdan oduševili odlukom, svi im čestitaju

Tada je objavila dve fotografije: jedna je nastala tokom lečenja, druga pokazuje da je uspela da se oporavi.

Instagram

 

Na Vladaninom Instagram profilu navedeno je da se bavi dizajnom. Voli i arhitekturu i putovanja, uspešno se vratila svakodnevnim aktivnostima. Slike koje objavljuje otkrivaju da se posle nemilog događaja potpuno oporavila i nastavila život.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin