Tragedija koja je prekinula bajku: Brat Bastijana Švajnštajgera nikada se neće oporaviti

Tragedija koja je prekinula bajku: Brat Bastijana Švajnštajgera nikada se neće oporaviti

Autor: | 30/11/2023

0

Brat Bastijana Švajnštajgera doživeo nesreću

O Bastijanu Švajnštajgeru zaista znamo mnogo otkad je u braku sa našom Anom Ivanović. Međutim, njegov rođeni brat Tobijas takođe je poznato lice, čija je karijera zaustavljena zbog velike tragedije koja mu se desila.

Instagram

 

Tobijas je od malih nogu voleo fudbal i posebno je navijao za Mančeter junajted. Naporno je trenirao i vrlo brzo počeo da se profesionalno bavi fudbalom.

Njegova karijera je išla uzlaznom putanjom i svi su mu predviđali blistavu budućnost u fudbalu, ali sudbina je htela drugačije.

Pročitajte: Neizvesno u Nemačkoj - Cela Srbija je sada uz Anu Ivanović, rezultati u sredu

Tobijas je 2006. godine bio u saobraćajnoj nesreći u kojoj je stradala trinaestogodišnja devojčica koja se tada vraćala iz škole.

Ronny Hartmann/Getty Images for DFB

 

Brat Bastijana Švajnštajgera slučajno ju je usmrtio, i policijska istraga je kasnije pokazala da on nije kriv za nesreću. Naime, kako su tada navodili mediji, devojčica se vraćala iz škole i potrčala je za tramvajem, iako joj je na semaforu bilo crveno svetlo.

Pročitajte: Neočekivano izdanje mirnog i povučenog para - Ana Ivanović i Basti uhvaćeni u izlasku u Beogradu

Od siline udara devojčica je odletela 20 metara u vazduh i pala na glavu. Iako je fudbaler proglašen nevinim, njegova karijera je od tog trenutka krenula nizbrdo. Prestao je da igra fudbal i postao je trener – čini se da se i u tom poslu pokazuje dobro. Ali bol od tog dana nikada neće proći.

Veoma je blizak sa Bastijanom i Anom, sa kojima provodi mnogo vremena. Mnogi kažu da Švajni i on mnogo liče, a posebno da imaju isti osmeh.

Michael Titgemeyer/Getty Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Brax