Svadba za pamćenje: Ovako je Branislav Lečić izgledao na venčanju sa prvom suprugom, prelepom Ivanom Vujadinović

Svadba za pamćenje: Ovako je Branislav Lečić izgledao na venčanju sa prvom suprugom, prelepom Ivanom Vujadinović

Autor: | 30/11/2023

0

Prvo venčanje Branislava Lečića bilo je raskošno i nezaboravno

Branislav Lečić je 1994. snimio film „Ni na nebu, ni na zemlji“, gde je izgovorio čuvenu repliku „Od ovog može da se rikne“. No, tu godinu pamtiće po još nečem - stao je na ludi kamen sa lepom studentkinjom prava Ivanom Vujadinović.

ATA Images

 
 

Cela zemlja pričala je o venčanju kojem je prisustvovalo mnogo poznatih lica. Sudbonosno „da“ prvo su izgovorili pred Bogom, u Crkvi Svetog arhangela Gavrila u Humskoj.

Pročitajte: Zamenila ga je za mlađeg, rodila petoro dece i izgleda nestvarno - Ovo je prva žena Branislava Lečića

Kumovi su bili Dragi Jokić i dramski pisac Dušan Kovačević.

nportal.rs

 

Dan kasnije, u Domu garde upriličeno je veselje za trista gostiju. Što se tradicije tiče, držali su se nekih običaja, pa je mlada, pre nego što je rekla „da“ pred matičarem, budućeg supruga dobro zgazila.

Ivana, u tom trenutku jedna od najlepših Beograđanki, blistala je u raskošnoj venčanici, a zgodni mladoženja odlučio se za klasično odelo sa crvenim pojasom oko struka i mašnom u istoj boji.

nportal.rs

 

O zabavi, koja je trajala do sitnih sati, pričalo se mesecima kasnije. Za stolom do mladenaca sedeli su Emir Kusturica, Zdravko Čolić, Mirjana Karanović... Čola je u jednom trenutku zapevao, a za muziku su bili zaduženi Cune Gojković i njegova ćerka Katarina, kao i orkestar Mikice Kurtovića.

nportal.rs

 

Venčanje kolege nisu propustili ni uvek dobro raspoložena Danica Maksimović, Dara Džokić, legendarni Bata Stojković...

Pročitajte: On beži od kamera - Anu svi dobro znate, a evo kako izgleda tajanstveni sin Branislava Lečića

Sa 18 godina mlađom Ivanom, inače sestrom bivše misice Bojane Vujadinović, dobio je ćerku Anu i sina Ivana. Ana je krenula tatinim stopama i postala glumica.

nportal.rs

 

Prvi brak Branislava Lečića trajao je 13 godina, a drugi, sa voditeljkom Ninom Radulović, sa kojom ima sina Lava, skoro upola kraće - sedam godina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti