Zamenila ga je za mlađeg, rodila petoro dece i izgleda nestvarno: Ovo je prva žena Branislava Lečića koju nikad ne viđamo u javnosti FOTO

Zamenila ga je za mlađeg, rodila petoro dece i izgleda nestvarno: Ovo je prva žena Branislava Lečića koju nikad ne viđamo u javnosti FOTO

Autor: | 26/02/2023

0

Prva žena Branislava Lečića intrigira javnost

Glumac Branislav Lečić ženio se dva puta i dok su mediji pre nekoliko godina pisali o njegovom braku sa voditeljkom Ninom Radulović koja je trideset jednu godinu mlađa od njega, a potom i o njihovom razvodu, prva Lečićeva supruga Ivana Vujadinović retko se spominjala u javnosti. Glumac je sa njom bio 13 godina, a iz tog braka ima ćerku Anu i sina Ivana.

Pročitajte: Srbija ga obožava - Niko ne zna da je žena Nenada Jezdića rođena sestra ovog slavnog sportiste FOTO

Andreja Damnjanović

 

Kako su mediji pisali te davne 2007. godine, Leka se od Ivane razveo zbog navodne prevare i to njene. Kružile su priče da je glumca zamenila stjuardom i da je to razlog zbog koga je došlo do razlaza, međutim, njih dvoje nisu to ni demantovali, a ni potvrdili.

Ivana se ubrzo udala za deceniju i po mlađeg izabranika sa kojim je dobila tri ćerke.

 

 

Lečić danas uživa sa devojkom Jelenom, koja ima 37 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti